Af - 25/05-16 11:12

Vilde anklager mod dansk præst: Sextræning og parring af børnVilde anklager mod dansk præst: Sextræning og parring af børn

En nær pårørende til flere af de angivelige sexofre til dansk frikirkepræst, løfter nu sløret for uhyggelige detaljer, som er videregivet til politiet.

storybild

Hun sad som nær pårørende på politistationen, da anmeldelser om uhyrlige sexovergreb begået af en nu anmledt dansk firkirkepræst blev anmeldt af to ofre. Nu har hun valgt at fortælle om det vanvid, ofrene har fortalt politiet om:

- Jeg var i chok, da jeg hørte de her ting. De måtte ikke gå med øreringe, de måtte ikke tale med bestemt bestemte personer, ja, de måtte ikke engang kramme deres far. Han har styret alt, selv hvem de skulle være kæreste med, siger kvinden, der af hensyn til de to ofre, er anonym.

Mor står frem: Sådan forgreb præsten sig på min søn
Mor står frem: Sådan forgreb præsten sig på min søn

Den anmeldte præst dominerede kirkens unge totalt, lød det på stationen.

- Han nedbrød dem systematisk, sagde ting som: "Du er for tyk, du er for tynd!" Nogle udviklede spiseforstyrrelser og han overbeviste dem alle om at man absolut ikke måtte gå til psykolog. Han havde virkelig skovlen under de unge. De der så var stærke til at sige fra og stille spørgsmål, fik han de andre til at fryse ude, indtil de kom krybende og tryglede om at komme ind i varmen, fortæller kvinden.

Det blev også hævdet på stationen, at præsten i årevis havde franarret unge deres penge.

- De spillede roulette, poker og alt hvad der kunne spilles om, både i Danmark og USA. Når de tabte, var pengene hans. Derudover skulle de betale for at være medlem af hans menighed, hvilket ofte løb op i 1000 kr. om måneden. Nogle betalte tiende direkte til ham, mens flere havde op til tre job for at tjene penge til præsten, siger hun og forklarer, at dem der ikke kun betalte var svage og riskerede 'dæmonuddrivelse.'

Pudsede politiet på præst: Han misbrugte mine børn
Pudsede politiet på præst: Han misbrugte mine børn

Mest grufuldt var dog de seksuelle espakader, herunder såkaldt sextræning før ægteskab, som han er anmeldt for.

- De fortalte at præsten i starten ville 'mærke' om alt sad som det skulle. De fleste af parrene er sat sammen i kirken. Ægteskabstræning betød at han skulle se parrene gøre forskellige ting af seksuel karakter, så han kunne sikre sig de var gode nok til hvad han havde bestemt for dem, siger hun.

- Det næste der skete kan jeg ikke gå i detaljer da det er for frygtindgydende, men det var et klart overgreb der fandt sted på det kontor.

Dansk præst anmeldt for sexovergreb mod kirkebørn
Dansk præst anmeldt for sexovergreb mod kirkebørn

Præsten havde ifølge ofrene en naturlig forklaring på nødvendigheden af overgrebene:

- Han skulle have forklaret det med at de skulle udrenses for den onde ånd, som var i familien. Og det er angiveligt det samme mønster med alle børnene i sagen, fortæller kvinden.

Bente advarede om anmeldt præst: De sagde vi løj og var besat af trolde
Bente advarede om anmeldt præst: De sagde vi løj og var besat af trolde

Overgrebene fortsatte til de mange fester, han holdte:

- Han drak dem fulde. Bad dem om at gøre seksuelle ting ved hinanden, for at de skulle få hans anerkendelse.

Hun håber nu at så mange som muligt vil gå til myndighederne, og fortæll hvad der er sket i frikirken, så præsten bliver dømt

Både Midt-og Vestjyllands Politi samt politiet i USA bekræfter at de efterforkser sagen, men vil af hensyn til efterforksningen ikke gå i detaljer med sagen. Metroxpress har forgæves forsøgt at få den anmeldte præsts udlægning, men kirkens leder, der også er præstens far, oplyser at han 2. maj opløste kirken, da 'der er foregået ting, som ikke skulle foregå.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny Aarhus-lejlighed er blandt landets...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx