01/01-15 14:05

Familiefar havde endnu en krysantemumbombe i bilenFamiliefar havde endnu en krysantemumbombe i bilen

Politiet har fundet endnu en krysantemumbombe hos mand, der blev dræbt ved fyrværkeriulykke nytårsaften.

Politiet har fundet en krysantemumbombe i en bil, som tilhører den 37-årige familiefar, der nytårsaften blev dræbt ved en fyrværkeriulykke i Assens ved Mariager.

Det bekræfter vagtchef Henrik Beck, Nordjyllands Politi, over for Ekstra Bladet.

- Man har fundet endnu en ueksploderet bombe i den bil, som tilhører den afdøde. Og den har vores ammunitionsryddere fra Skive Kaserne taget med, siger Henrik Beck til bladet.

Frygtelige ulykker i nat: Tre personer dræbt af fyrværkeri
Frygtelige ulykker i nat: Tre personer dræbt af fyrværkeri

Den 37-årige mand blev dræbt, da en krysantemumbombe, som han var ved at fyre af, eksploderede og dræbte ham på stedet.

Han var gået ud i haven alene for at fyre fyrværkeriet af, mens familien så til inde fra huset.

Ulykken skete nytårsaften lige inden midnat.

Kort tid efter at klokken havde slået 24 eksploderede en anden krysantemumbombe, som nogle unge var ved at affyre i Skjellerup ved Hobro.

Denne bombe dræbte to unge fra Hobro på 24 og 25 år, mens to andre unge på 24 og 28 år, der også er fra Hobro, slap med kraftige forbrændinger på brystet og skader i ansigt og øjne.

Politiet er i færd med at undersøge, hvor de ulovlige krysantemumbomber kommer fra, og om de eventuelt kommer fra samme leverandør.

Nordjyllands Politi har brug for offentlighedens hjælp i forbindelse med efterforskningen af de to fyrværkeriulykker nytårsnat i henholdsvis Assens ved Mariager og Skjellerup ved Hobro. Tre mænd er afgået ved døden i forbindelse med affyring af krysantemumbomber og yderligere to er bragt til Rigshospitalet for behandling af deres meget omfattende skader. Disse to meldes dog uden for livsfare, men ligger fortsat i respirator.

Mindst 35 dræbt ved nytårsfest i Shanghai
Mindst 35 dræbt ved nytårsfest i Shanghai

Nordjyllands Politi opfordrer alle som måtte ligge inde med oplysninger om salg af krysantemumbomber, i ovennævnte område, om at rette henvendelse til politiet. Nordjyllands Politi kan kontaktes på 114. Vi hører også gerne fra offentligheden, såfremt nogle ligger inde med andre oplysninger vedrørende ulykkerne.

Nordjyllands Politi vil på det kraftigste opfordre andre, som måtte ligge inde med krysantemumbomber til at være meget varsomme. Der er tale om meget farligt fyrværkeri. Kontakt politiet og forsøg ikke på egen hånd at bortskaffe fyrværkeriet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx