Af - 27/10-14 18:47; Opdateret: 29/10-14 11:35

Kendt komiker overfaldet af rocker: 'Frygten gør mig rasende'Kendt komiker overfaldet af rocker: 'Frygten gør mig rasende'

Komikeren Anders Stjernholm har valgt at fortælle om en uhyggelig oplevelse, han havde i weekenden.

storybild

Anders Stjernholm er kendt for at bringe smil på andres læber. I weekenden virkede hans sædvanlige charme åbenbart ikke. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Komikeren Anders Stjernholm kom i weekenden ud for en ganske ubehagelig oplevelse, da han var i byen med nogle venner.

I et langt opslag på Facebook fortæller han, hvordan han lørdag aften blev overfuset af en rocker, der blandt andet tog fat i hans hoved og slog det ind i en væg.

Ingen vidner hjalp, da Vild med dans-stjerne blev overfaldet: - Jeg er rigtig ked af det
Ingen vidner hjalp, da Vild med dans-stjerne blev overfaldet: - Jeg er rigtig ked af det

- Jeg var på en restaurant og havde fået godt med øl og snaps. Inden mine venner og jeg forlod stedet, ville jeg tisse en sidste gang, skriver komikeren, der udover standup blandt andet også har været vært i TV 2-programmet ‘Bingo Banko’.

Han forklarer, at den eneste bås på toilettet var låst, hvilket han konstaterede ved at hive i døren et par gange. ‘Fuck dig, mand!’, lød det pludselig inde fra båsen. Anders Stjernholm forvekslede stemmen med en af sine venners, så han grinte bare lidt af det, sagde ‘okay, fair nok’ og fortsatte med sine sager i pissoiret ved siden af båsen.

Da det så ikke var en af hans venner, der kom ud derfra, var han hurtig til at undskylde sin utålmodighed.

- Han var pænt ligeglad med min overhøflige undskyldning og svarede: ‘Fuck dig, du skal bare holde din kæft!’, husker komikeren.

- En tydelig overreaktion, som jeg påpegede - det fik ham kun til at gentage sine ord, tage fat i min nakke og dunke mit hoved ind i væggen.

Så du det? Rockere donerede til Knæk Cancer
Så du det? Rockere donerede til Knæk Cancer

- Derpå forløb en meningsudveksling, hvor jeg mente, han overreagerede og opførte sig pivringe - og han som modargument mente, at jeg skulle holde min fede kæft og så flashede han et rockerbande-logo (vist nok Hells Angels), skriver Anders Stjernholm.

Stand-upperen kom heldigvis ikke noget til, men to dage senere kører situationen stadig i baghovedet på ham.

- Hans reaktion sidder i mig. Uanset hvor overdrevet eller ubegrundet den er. Spørgsmålet om hvorfor, han føler behov for at true sådan, rumsterer også. Og nok så meget som jeg prøver at rationalisere hele affæren, så sidder frygten alligevel i mig. På en gang irriterer den mig og samtidig gør den mig rasende. Hvad fanden bilder han sig ind?

12-årig dreng gennembanket: Ville ikke udlevere bror
12-årig dreng gennembanket: Ville ikke udlevere bror

Metroxpress har fanget Anders Stjernholm til en snak om episoden, og hvorfor han har valgt at fortælle om den.

- Jeg skrev det hele på min telefonen en halv time efter episoden. Jeg var vildt sur og havde bare lyst til at fortælle omverdenen om det med det samme. Men jeg besluttede, at jeg lige ville vente, til jeg blev ædru, siger komikeren.

Hvorfor valgte du så at fortælle om det alligevel?
- Det er jo ikke fordi, det er noget særligt. Tusindvis af mennesker kommer op og skændes og halvslås i byen. Men der er et eller andet ved at dele oplevelsen, som både gavner mig, men også gavner andre.

Du skriver, at frygten sidder i dig. Kan du beskrive det?
- Jeg bliver ved med at spille scenen i hovedet. Tænk, hvis jeg stødte ind i ham i et supermarked eller noget. Det er et totalt bagatelagtigt overfald i forhold til det, så mange andre oplever, men det sidder alligevel i mig.​

Hadefuldt overfald opklaret med madbillede fra Instagram
Hadefuldt overfald opklaret med madbillede fra Instagram

Han frygter ikke konsekvenserne ved sit opslag.

- Jeg har sagt mange ting på scenen omkring Brian Sandberg og rockere. Men jeg tror ikke, denne sag kan pisse andre af end ham, jeg stødte ind i.​

Når du ser tilbage, ville du så have handlet anderledes?
- Jeg var egentlig glad for, hvordan jeg håndterede det. Jeg gik logisk til det i stedet for at stå og råbe og skrige. Og hvis jeg mødte ham igen, ville jeg ikke reagere anderledes.

Du kan læse hele Anders Stjernholms opslag - samt alle kommentarerne - på hans Facebook-side.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert: Derfor fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx