Af - 16/09-15 22:22; Opdateret: 19/10-15 13:31

TV: Daten brændte Lone af, det gav hende en utraditionel idéTV: Daten brændte Lone af, det gav hende en utraditionel idé

36-årige Lone Albin Petersens date aflyste kort før aftenens planlagte date - men så tog hun sagen i egen hånd.

De fleste af os har prøvet det: At blive brændt af en date eller en ven eller veninde. Og det er jo på ingen måde sjovt, men i stedet for at sætte sig ned og tude, vendte 36-årige Lone Albin Petersen datens afbrænding til noget positivt.

Hun optog i stedet en video, hvor hun forklarede, at hun desværre var blevet brændt af - men at det jo betød, at hun var ledig i aften, hvis nogen skulle have lyst til en spontan date.

TV: Se de 10 bedste - eller værste - bud på hvordan du scorer på Tinder
TV: Se de 10 bedste - eller værste - bud på hvordan du scorer på Tinder


Videoen lagde hun på Facebook og et par timer senere begyndte det, at rulle ind med søde date-beskeder og videoer.

- Fyren som meldte afbud, er sikkert en rigtig god fyr, men jeg havde bare sat mig virkelig meget op til det, og gjort noget ud af det. Så jeg tænkte: "Det kan da være, der er en anden sød mand derude, som lige har lyst til en date i dag," forklarer Lone Albin Petersen til metroxpress.

Det krævede en smule mod at lægge videoen offentligt ud på Facebook, men Lone Albin Petersen var ikke i tvivl om, at det var et forsøg værd.

- Billederne på diverse datingsider hænger mig ud af halsen. De virker ofte opstillede eller useriøse. Men videoen er et live indtryk, så jeg tænker, at det er bedre, siger Lone Albin Petersen, der både bruger diverse datingsider på internettet og apps som Tinder til at lede efter drømmemanden.

Kvinde advarer mod 'Lucas' på Tinder: Gemte på mørk hemmelighed
Kvinde advarer mod 'Lucas' på Tinder: Gemte på mørk hemmelighed

Hun har fået 10-15 videoer retur fra mænd, der gerne vil på date og herudover en række beskeder. Men Lone Albin Petersens fint opdækkede spisebord står stadig uberørt.

- Nogen vil mene, at jeg er for kræsen, men det synes jeg altså ikke selv. Jeg søger en kæk mand, men samtidig en stabil mand. Sådan en kombination, kan måske bare være lidt svær at finde, siger hun og griner.

LÆS OGSÅ: En femtedel har droppet en date på grund af denne detalje

LÆS OGSÅ: Mor og datter elsker plastikoperationer: - Vi lever drømmen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende forudsigelse: Hamilton...
bt.dk
35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx