Af - 26/03-17 09:09

Mogens og Bente måtte sælge elsket, gammel gård: Pludselig var de millionæreMogens og Bente måtte sælge elsket, gammel gård: Pludselig var de millionære

Gennem 32 år har Mogens Echberg og hans kone ejet Kaldredgården i Nordvestsjælland – lige ind til en trist besked fik dem til at sælge. Nu kan parret kalde sig mangemillionærer – men måske når de aldrig det krydstogt, de drømmer om.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst får du tips og tricks til at vinde i lotto. Det er de færreste, der har en gammel værdifuld gård ligesom Mogens og Bente.

Det kan godt betale sig at investere i mursten. I hvert fald, hvis man venter længe nok. Sådan lyder de kloge ord ofte fra de ældre generationer til de unge. Og der kan da ofte være noget om snakken.

For 70-årige Mogens Echberg og hans kone Bente har det i hvert fald været en yderst fornuftig investering at købe Kaldredgården mellem Jyderup og Kalundborg for 32 år siden. Det skriver sn.dk og TV2.

Parret har nemlig lige solgt den store gård, og det har gjort, at millionerne er rullet ind på kontoen. Jorden under gården viste sig at gemme på en sand skat i form af grus, hvilket har fået asfaltvirksomheden Colas Danmark til at købe gården af ægteparret for svimlende 66,3 millioner kroner for at grave grus på grunden.

Prisen er fire gange den officielle ejendomsvurdering, der lå på 16,4 millioner kroner, skriver sn.dk.

Årsagen til salget er dog en noget anden og knap så lykkelig historie. Selv om parret for flere år siden havde droslet ned på landbruget og var flyttet ud til en mindre landejendom ved vandet, som de har renoveret, så traf de først den endelige beslutning om et salg, da de fik en trist besked. Mogens Echberg fik at vide, at han var alvorligt syg.

»Min kone skulle ikke sidde alene tilbage med alt det. Så vi satte det til salg, den dag jeg fik at vide, jeg har kræft. Så der kom styr på dét«, fortæller han til TV2.

Han håber nu, at hans hustru kan få glæde af pengene, når han på et tidspunkt ikke er her længere. Mogens Echberg har fået konstateret den meget aggressive småcellede lungekræft. Og det kan gøre, at parret måske aldrig når at bruge de mange penge på at opfylde de drømme, de har haft.

Til TV2 fortæller Mogens Echberg, at parret blandt andet gerne ville have rejst lidt – og have oplevet et krydstogt. Om de når det, må tiden vise, konstatere den pensionerede landmand.

LÆS OGSÅ: Blev millionær på lakrids: Nu kaster Johan Bülow sig over noget helt andet

LÆS OGSÅ: Danske Oscar-film er lavet på kassekredit og dagpenge

LÆS OGSÅ: Rigmand forærer stor million-lejlighed væk: - Jeg vil gerne give noget igen

LÆS OGSÅ: Stefan skulle bare returnere pant: Kom ud fra butikken som millionær

LÆS OGSÅ: 14-årig er Englands yngste selvlærte millionær: Sådan blev han rig

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Millioner så OL-kys på direkte tv:...
bt.dk
To købere vil genrejse dansk tøjmærke...
bt.dk
Derfor skal du måske ikke drikke juice
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx