Af - 26/10-14 17:48; Opdateret: 26/10-14 18:02

Så du det? Rockere donerede til Knæk CancerSå du det? Rockere donerede til Knæk Cancer

En af donorerne til Knæk Cancer i går skilte sig noget ud fra mængden.

storybild

Mange af Bandidos' medlemmer har gennem tiden fået domme for alskens typer kriminalitet. Men cancer rammer naturligvis også i de kredse - derfor har de også doneret. (Billede: Polfoto)

En af de mange donorer, der tikkede op på skærmen under TV 2's store "Knæk Cancer"-show i aftes, skilte sig noget ud fra de fleste andre.

For blandt diverse murermestre, pengeinstitutter og andre virksomheder stod der pludselig 'Bandidos MC Danmark'. Rockerne havde været så gavmilde at donere 25.250 kroner.

mx.dk

Avis: Skat truer bilforhandlere med rockere
Avis: Skat truer bilforhandlere med rockere

Og så kunne man måske frygte, at pengene måske stammer fra diverse ulovligheder. Men hos den notoriske motorcykelklub lover man, at pengene er ganske lovlige.

- De er samlet ind fra brødre i hele Danmark, som har valgt at støtte op om kampen for at knække cancer og derfor har doneret til vores indsamling. De kommer ikke fra en klubkasse, siger Kent Sørensen, der udtaler sig på vegne af presse- og juragruppen i Bandidos, til BT.

Fire Bandidos-rockere bliver dømt for grov afpresning
Fire Bandidos-rockere bliver dømt for grov afpresning

Han forklarer, at gruppens medlemmer - trods rygmærker på lædervesten og pletter på straffeattesten - er helt almindelige danskere, der også har cancer tæt inde på livet.

- Baggrunden for, at vi har indsamlet og doneret pengene, er, at vi ligesom mange andre danskere gerne vil være med til at bekæmpe kræft. Vi har mistet brødre til kræft, og vi har brødre, som er ramt af kræft. Derfor er det vigtigt for os at være med til at støtte op om kampen mod cancer, for vi er almindelige mennesker, som også har kræft tæt inde på livet, siger Kent Sørensen.

’Knæk Cancer’ blev en succes: Danskere gav kæmpebeløb
’Knæk Cancer’ blev en succes: Danskere gav kæmpebeløb

Dermed blev Bandidos MC Danmark medvirkende til, at danskerne donerede 153,3 millioner kroner til kampen mod cancer - det højeste beløb i showets historie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Dansker bag banebrydende forskning:...
bt.dk
Gymnasieelever raser over rektor:...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx