Af Anders Borup Sørensen - 18/06-15 17:03

Politi tilkaldt til valgstedPoliti tilkaldt til valgsted

Man må ikke have TV-hold med på valgstedet. Det lærte Nationalpartiet på den hårde måde.

storybild

Det udløste et mindre drama, da Nationalpartiets formand, Kashif Ahmad, sammen med sine to brødre, Aamer og Asif, ville have et tv-hold med ind på et valgsted. Man skal nemlig have tilladelse til at filme på valgsteder, og det havde han ikke. Til stor frustration for Kashif Ahmad.

Den uofficielle måling: Her er valgets vinder
Den uofficielle måling: Her er valgets vinder

- Jeg mødte op med vores næstformand og min ældste bror på et valgsted på en skole i Avedøre. Vi havde en mand fra et tv-dokumentarhold med, og det fik lederen af valgstedet og de valgtilforordnede til at reagere ganske voldsomt. De sagde, at det var ulovligt. Og hver gang vi bevægede os tre meter længere ind, så kom der endnu en valgtilforordnet til, siger Kashif Ahmad til metroxpress om episoden og tilføjer:

- Det endte i en skænderi med meget dårlig stemning i 20-30 minutter. På et tidspunkt kontakter de politiet. Jeg ved ikke, om de når at komme. Selv må jeg kontakte kommunaldirektøren i Hvidovre, hvor jeg sidder i byrådet for at få ham til at forklare, at vi altså gerne må være til stede.

Kæmpe gyser inden valg: Decimaler bliver afgørende
Kæmpe gyser inden valg: Decimaler bliver afgørende

Kashif Ahmad fik til sidst lov til at få sit tv-hold med ind på valgstedet, men han lader bestemt ikke sagen ligge af den grund.

- Jeg vil tage det her op, når valget er overstået i byrådet. Jeg kan jo se, at andre politikere har mødt op med tv-hold, så skal jeg vel også have lov, siger han.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Københavns Vestegns Politi.

Her er stemmeslugerne fra sidste valg
Her er stemmeslugerne fra sidste valg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx