Af - 26/07-16 22:44

61-årig kvinde knaldet som pusher: Taget med revolver og kokain61-årig kvinde knaldet som pusher: Taget med revolver og kokain

En ældre dame fra Sakskøbing er tirsdag blevet varetægtsfængslet for våbenbesiddelse og besiddelse af hårde stoffer med henblik på videresalg.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix)

En 61-årig kvinde kan se frem til et længere ophold bag tremmer, efter hun mandag aften havde besøg af politiet på sin adresse i Sakskøbing på Lolland.

Hun mistænkes nu for at være narkohandler - og bevæbnet til tænderne.

Task Force Øst fandt under ransagningen af hendes hjem en skarpladt revolver, 26 yderligere patroner, en springkniv, en strømpistol, en gasspray, 41 gram hash, knap fem gram kokain og fire gram amfetamin.

Ved et grundlovsforhør i Retten i Nykøbing blev hun tirsdag sigtet for i alt fire forhold, blandt andet ulovlig våbenbesiddelse og besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

- Hun erklærede sig skyldig i besiddelse af forhold 1 (besiddelse af revolveren, Red) men nægtede forhold 3 (besiddelse af springkniven, Red), siger dommerfuldmægtig Camilla Felbo, Retten i Nykøbing Falster.

Den sigtede kvinde erkendte sig delvist skyldig i sigtelserne for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg og besiddelse af en strømpistol og en gasspray.

Hun blev efterfølgende varetægtsfængslet frem til 9. august, og kærede ikke fængslingen.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, hvilket betyder, at retten ikke ønsker at oplyse kvindens identitet til pressen, ligesom de nærmere detaljer om sagen ikke offentliggøres af hensyn til politiets fortsatte efterforskning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx