Af - 24/04-15 12:06; Opdateret: 24/04-15 12:32

TV: Nikita Klæstrup læser lede beskeder højt - hør hendes GENIALE modsvarTV: Nikita Klæstrup læser lede beskeder højt - hør hendes GENIALE modsvar

Den konservative ungdomspolitiker Nikita Klæstrup fortæller, hvad hun tænker om kritikken.

Ungdomspolitikeren Nikita Klæstrup fra Konservative ungdom har igen indfundet sig i krydsilden på internettet, efter det blev offentliggjort, at hun er den seneste forsidepige på herremagasinet M!

Det har affødt en række negative kommentarer. Blandt andet er den 19-årige Klæstrup blevet kaldt for 2/3 gås og 1/3 kvinde, en pornomodel og en 'bimbo'. Men de mange negative kommentarer er ikke noget, der får hende til at genoverveje sine aktiviteter ved siden af skolen og politikken:

Ryd forsiden: Nikita Klæstrup smider kludene i dansk magasin
Ryd forsiden: Nikita Klæstrup smider kludene i dansk magasin

Nikita har fræk overraskelse på vej: Jeg var nervøs i starten
Nikita har fræk overraskelse på vej: Jeg var nervøs i starten

- Det er selvfølgelig aldrig rart at få den slags kommentarer, men man er nødt til at lade det prelle af. Jeg må indrømme, at når man lige ser det, så gør det lidt ondt i maven. Det er ikke rart, at folk tænker så negativt om en, siger hun og fortsætter:

SE NIKITA KLÆSTRUP LÆSE FLERE BESKEDER OP I KLIPPET I TOPPEN AF ARTIKLEN.

- Man er nødt til at huske på de ting, man har opnået, og samtidig have i baghovedet, at de ingen belæg har for kritikken.

Men er du slet ikke bange for, at den gennemsnitlige dansker kommer til at tro på kritikerne?

- Det er jeg selvfølgelig meget bange for. Og jeg ville da ønske, at folk ikke læser alle de usande ting, om at jeg aldrig taler politik. Men der skal ikke mere til end en simpel Google-søgning til for at finde min blog på metroxpress og adskillige debatindlæg. Og så finder man hurtigt ud af, at jeg ikke er uintelligent.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Brystbillede kan styrke KU-politikers profil

LÆS OGSÅ: Konservativ kavalergang skaber hidsig debat på Facebook

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx