Af Amalie Abildgaard - 09/06-17 11:34

Rasmus Seebach og L.O.C afslører: Sådan er det at være farRasmus Seebach og L.O.C afslører: Sådan er det at være far

Når Grøn om lidt ruller over landet med fadøl, fulde danskere og koncerter for fuld udblæsning, har hovednavnene, Rasmus Seebach og L.O.C, måske også sutteflasker og babyer på hjernen, da de begge lige er blevet far.

Bildstrecke im Grossformat »
Tv-værten blev mor i sensommeren 2016. Tryk på linket for at se flere billeder af Christiane Schaumburg-Müller og hendes gravide mave. Christiane Schaumburg-Müller blev gift i december 2012, og hendes kjole var designet af Jesper Høvring. 2. maj i år fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at hendes og Liam O'Connor er sammen igen, og at de venter en baby. Her ses et af de få billeder, som pressen har fra deres bryllup, som blev holdt i 2012. I juni 2015 fortalte parret dog, at de skulle skilles. Nu er rapperen og tv-værten sammen igen. Klik på artiklen og læs mere om, hvordan de to kendisser fik fortalt pressen, at de var sammen igen. Det er åbenbart rapperens taleevner, som Christiane er faldet for, afslører hun i et nyt interview med Alt for Damerne. Det nye hjem burde have rigeligt med plads til en lille ny, da det er 313 kvadratmeter stort. Huset ligger på en hjørnegrund i det mondæne Hellerup på Niels Andersensvej, hvor parret boede sammen, inden de gik fra hinanden. Dengang var der 272 kvadratmeter at boltre sig på. Læs mere om huskøbet ved at trykke på linket her. Christiane Schaumburg-Müller har et meget langt CV med titler som tv-vært, skuespillerinde, blogger og forfatter. I januar fik hun også et navn, der næsten kan kæmpe med længden på hendes CV. Christiane Schaumburg-Mülle havde nemlig været til numerolog, hvor hun fik skilt sig af med Liams efternavn, og tilføjet navnet Margueritte. Hendes nye navn er derfor: Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Her ses hun sammen med tv-værten Pelle Hvenegård til actionunderholdsningsprogrammet Ninja Warrior. Programmet kommer snart med en ny sæson. Her ses Christiane Schaumburg-Müller med Medina og musiker Søren Rasted. De tre var værter, da sangkonkurrencen Popstars i 2014 udkom med en ny sæson - mange, mange år efter, den seneste sæson var blevet sendt. I flere sæsoner var Christiane Schaumburg-Müller vært på TV2's populære underholdsningsprogram, Vild med dans. Hendes medvært var Claus Elming er stadig er vært på programmet sammen med Sarah Grünewald. I 2014 spillede Christiane Schaumburg-Müller med i TamTam, som er Tivolis revy. Her ses hun sammen med sangerinden og hendes daværende medskuespiller Szhirley.

De to hovednavne til Grøn i år er begge 37 år og nybagte fædre til to små drenge. Liam O’Connor blev forælder i september til sønnen Constantin sammen med sin kone Christiane Schaumburg-Müller, mens Rasmus Seebach blev far til sønnen Holger i januar sammen med kæresten Julie Teglhus.

Begge fortæller, da BT og metroxpress møder dem på Grøns pressemøde i Dyrehaven, at de forsøger at få deres sønner på hhv. ni og fem måneder med til en af koncerterne på Grøn.

Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.
Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

»Jeg har lige talt med Julie (Seebachs kæreste, red.) om, at Holger skal med ud. I hvert fald til den ene koncert i København. Så skal jeg lige have købt nogle gode hørebøffer, så han ikke får skader på ørene,« siger Rasmus Seebach.

Dog ser det lidt mere vanskeligt ud for, at Liam O’Connors søn kommer til at opleve sin far på Grøn-scenen.

»Jeg havde lidt håbet på, at han kunne komme med på Aarhus, men jeg skal til bryllup den samme dag, så det bliver noget med at skulle frem og tilbage den samme dag. Så jeg ved ikke om han kan komme endnu,« siger den 37-årige rapper.

L.O.C.: Ingen baby nummer to på vej

Det kom bag på mange, da Liam O’Connor og Christiane Schaumburg-Müller sidste år i maj annoncerede, at de var sammen igen, efter de blev skilt og samtidig ventede sig et barn. Dog forsikrer den aarhusianske rapper om til Grøns pressemøde, at der ikke er nogen store overraskelser eller babyer på vej lige foreløbig.

Alle artister til Grøn 2017. L.O.C, Kongsted, Node, Rasmus Seebach, Sara Bro, Ukendt kunstner, Minds of 99, Scarlet Pleasure, Sivas, Jacob Haugaard stod alle klar på den grønne løber i Klampenborg torsdag d. 8 juni til interviews og billeder. Foto: Sarah Christine Nørgaard

»Nej bare rolig. Lige nu nyder vi bare tilværelsen og Constantin. Jeg skal også have et irsk fodboldhold på et tidspunkt, men vi har ikke travlt,« siger Liam O’Connor med et stort smil.

Han beskriver desuden, at den nye titel som far som ‘fantastisk’. Det eneste minus, han kan komme på, er, at han ikke kan barbere skægget af, fordi han er bange for, at sønnen ikke vil kunne genkende ham længere.

Seebach nyder far-rollen

Også Rasmus Seebach er ovenud lykkelig for at være blevet far til en lille søn.

»Det går simpelthen overdrevet fedt med Holger. Det første, der sker om morgenen, er, at han mosler lidt rundt og smiler over hele krydderen. Så kan jeg sgu ikke andet sgu ikke rigtig undgå at tænke andet end, det er en god start på dagen,« siger han.

Ægte x-faktor: Derfor er L.O.C. stadig kongen af dansk rap
Ægte x-faktor: Derfor er L.O.C. stadig kongen af dansk rap

Rasmus Seebach kom tilbage fra barsel den 1. juni, men han kan ikke mærke forskel på at være tilbage.

»Jeg går ned i kælderen og arbejder, og så kommer jeg op, når jeg kan høre, det brænder på. På den måde er jeg stadig på barsel,« siger den nybagte far.

Derfor er sønnen Holger, som ikke er mere end fem måneder gammel, også allerede, ifølge den stolte far, begyndt at få smag for musik.

Rasmus Seebach spiller til grøn koncerterne 2017. Han blev far til sønnen Holger i januar. Foto: Sarah Christine Nørgaard

»Det er ikke vigtigt for mig at præge ham til at kunne lide musik, men det er ofte det, der leder hans opmærksomhed. Hvis han er lige ved at gå amok, så prøver jeg at synge, danse eller klappe i takt. Og det virker,« siger Rasmus Seebach, der desuden fortæller, at Grøn Koncert vil blive første gang, Holger ser ham spille.

Begge kan opleves på Grøn, med eller uden børn blandt publikum, i juli måned på de i alt otte endagsfestivaler fordelt på syv forskellige byer rundt omkring i landet.

LÆS OGSÅ: Ny musikvideo fra L.O.C. - Her viser han sønnike frem for første gang

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører: Her er min nye kærlighed

LÆS OGSÅ: Genialt: Sådan får Rasmus Seebach babyen til at passe sig selv

LÆS OGSÅ: Se det søde billede: Rasmus Seebach er blevet far

LÆS OGSÅ: Du gætter aldrig hvilken kunstner der har solgt flest cd'er i 2016

LÆS OGSÅ: Nu får Tommy og Rasmus Seebach deres helt egen musical

LÆS OGSÅ: Ingen nomineringer til Seebach: Nu dropper han Danish Music Awards

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx