Af - 28/07-16 19:49; Opdateret: 29/07-16 12:33

Genialt: Føtex giver sur Pokémon-kunde svar på tiltaleGenialt: Føtex giver sur Pokémon-kunde svar på tiltale

Der er åbenbart også Pokémon-nørder i Føtex’ PR-afdeling.

Bildstrecke im Grossformat »

En kunde i Føtex i Randers havde for nylig så dårlig en Pokémon-oplevelse i butikken, at han tog til anmeldersitet Trustpilot for at give kæden en enkelt stjerne ud af fem. Nu svarer Føtex så igen på allerbedste Pokémon-maner.

Dansk Pokémon-mester fangede dem alle: Sådan gjorde jeg
Dansk Pokémon-mester fangede dem alle: Sådan gjorde jeg

Under navnet ‘PokemonMasterMachineCatcherGuyFromDenmark9’ (herefter blot PokemonMaster...) skriver kunden, hvordan han havde været ude at spille det populære spil Pokémon Go med nogle venner, inden turen gik til Føtex for at købe drikkevarer.

- Efter en god lang tur rundt til diverse Pokéstops, gyms og at have fanget alt for mange CP 10 Weedles, blev dagen ødelagt. Da man bliver meget træt og tørstig af intens Pokémon jagt, besluttede vi os for at købe en iskold cola i jeres butik i Randers, skriver PokemonMaster... og fortsætter:

Interesserer du dig for forbrug, forretning og økonomi, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

- Da vi havde fundet vores cola'er opdagede vi noget meget skuffende! GPS-signalet var så ringe at vi ikke kunne fange nogle Pokémoner, eller nå nogle Pokéstops for den sags skyld! Det er ikke i orden og I bør fikse problemet.

PokémonMaster… slutter af med en forespørgsel på at få ‘erstattet de manglende Psyducks, Weedles og andre lækre Pokémoner’. Det lyder måske som volapyk for folk, der ikke kender noget til Pokémon-universet - men det gør de tilsyneladende i Føtex’ PR-afdeling.

WOW: Så meget har folk tabt sig af Pokémon GO
WOW: Så meget har folk tabt sig af Pokémon GO

Nu giver kæden således svar på tiltale. Under navnet ‘FøtexMysticMonsterMaster2016’ kommer en ansat i Føtex med et langt - og meget nørdet - svar, som kun de mest inkarnerede Pokémon-fans forstår et hak af:

- Der er ingen grund til at Brock’ sig over Krabby GPS i varehuset. Seel om det er Wigglytuff at fange pokémons uden GPS signal, må vi bede dig om at tage det lidt Slowbro.

Nordjylland: Pokémon GO kørte på trafikdræbts mobiltelefon
Nordjylland: Pokémon GO kørte på trafikdræbts mobiltelefon

- Hvis signalet i varehuset er helt Kabuto, hjælper det ikke bare at sige Abra Kadabra. Vores vægge er bygget af sten som Onix, hvilket kan Machoke GPS-signalet i vores varehuse. Så for at fange signal, skal man virkelig holde Lickitungen lige i munden, lyder det blandt andet i svaret fra Føtex, der slutter af med en venlig hilsen og et godt råd:

- God rejse, Kakuna Rattata og Magikarpe diem! Husk at Drowzee jer for, når I drager ud på livets vej.

Denne nye app løser det største problem ved Pokémon GO
Denne nye app løser det største problem ved Pokémon GO

Du kan se hele anmeldelsen og hele svaret i galleriet herover eller direkte på Trustpilot.

LÆS OGSÅ: Pokémon Go får syge børn ud af hospitalssengen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx