Af - 15/12-15 12:25

Opråb fra elever på trusselsramt skole: - Her er altså ingen panikOpråb fra elever på trusselsramt skole: - Her er altså ingen panik

Undervisningen fortsætter på Zealand Business College (ZBC) i Ringsted, trods trussel på internettet. Og der er ingen panik, lyder det nu fra flere elever på skolen.

Bildstrecke im Grossformat »

En trussel over internettet mod Zealand Business College fik tirsdag skolen til at gå i beredskab på skolens fire afdelinger i Roskilde, Ringsted, Næstved og Vordingborg.

Skolens direktør, Steen Sørensen, siger til Ekstra Bladet, at det er en trussel om skoleskyderi.

Men den udmelding kan eleverne på hans skole ikke genkende.

- Vi er alle sammen til undervisning. Der er en enkelt politibil, som holder 100 meter fra skolen, siger 18-årige Andreas Wissing til metroxpress.

Han går på HHX på 3. år sammen med 19-årige Morten Christensen, som tilføjer:

- Vi har fået at vide, at der er sendt en mail fra en fra bageruddannelsen, hvor der står: "Hvis jeg var jer, ville jeg ikke komme i skole i morgen." Der står ikke noget om en pistol.

Trussel om skoleskyderi: Politi til stede ved fire danske skoler
Trussel om skoleskyderi: Politi til stede ved fire danske skoler

Ifølge Morten Christensen er der ikke panik på skolen, hvor undervisningen er i fuld gang. Han tror, det er drengestreger.


Jeg tror bare, der er en, der har gjort det for at slippe for at komme i skole

Flere elever fra skolen i Ringsted har skrevet lignende besked til metroxpress.

Nogle udmeldinger går på, at truslen er fremsat på Facebook, mens andre siger, det er sket på skolens interne mailsystem.

Politiet oplyser til metroxpress, at man er igang med efterforskningen, men har endnu ikke nogle konkrete navne at gå efter.

- Det kan være drengestreger, men de oplysninger, vi har fået, gør, at vi tager det alvorligt, siger vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi, Bent Sten Andersen.


Og så er det et signal til dem, der gør sådan noget, om, at det får konsekvenser og at det ikke er måden at kommunikere på

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nokia gør det igen: Genopliver gammel...
bt.dk
Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Topdirektør tog på stripklub på...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx