Af - 23/09-16 16:31

Sælges fra i morgen: Sådan får du nallerne i de nye Yeezy-sneakers allerede I DAGSælges fra i morgen: Sådan får du nallerne i de nye Yeezy-sneakers allerede I DAG

Kanye Wests populære Adidas-sko Yeezy Boost 350 V2 bliver sat til salg lørdag, men allerede i dag kan du få nallerne i et par.

Bildstrecke im Grossformat »

Kun de heldigste får fat i et par af rapperen Kanye Wests populære Adidas-sko Yeezy Boost 350 V2, der udkommer lørdag i begrænset antal.

Men nu kan du måske alligevel få fat i fodtøjet - endda før tid.

Allerede nu har flere personer sat skoene til salg. Blandt andet på Trendsales.dk.

Det fortæller portalens marketing manager, Tobias Christensen, til metroxpress:

- Når nogle sælgere allerede nu kan sætte et par af skoene til salg, skyldes det, at de har vundet i de her 'raffles' (lodtrækninger, red.) som de forskellige forhandlere afholder.

YEEZY: Nu har du chancen for at få fat i verdens mest sjældne sneakers
YEEZY: Nu har du chancen for at få fat i verdens mest sjældne sneakers

Træt af at drømme om Yeezy v2 og NMD?
Træt af at drømme om Yeezy v2 og NMD?

Tobias Christensen fortæller, at butikkerne har raffles, for at det skal være lige nemt - eller svært om man vil - for køberne, at vinde retten til at erhverve sig skoene, således, at det ikke bare er dem, der ligger forrest i køen på gaden, der får førsteret.

Fredag formiddag er sat tre par Yeezy Boost 350 V2-sneakers til salg på Trendsales.dk, men Tobias Christensen advarer interesserede købere i at være for hurtige på aftrækkeren:

- Vi oplever at Yeezy-skoene er meget let afsættelige, så det kan være fristende for nogle at lave en hurtig handel. Vi er derfor ekstra opmærksomme på at sikre vores brugere mod sælgere, der kræver penge for noget, som de måske ikke har fået fingrene i endnu.

Atlet fik kæmpe bøde for at spille kamp i Yeezys
Atlet fik kæmpe bøde for at spille kamp i Yeezys

Adidas afslører: Kanye Wests nye sneaker lander denne dag
Adidas afslører: Kanye Wests nye sneaker lander denne dag

Her følger Tobias Christensens tre gode råd til en sikker handel:

Sikker betaling


- Betal gennem et sikkert betalingssystem og ikke via MobilePay eller netbank. Hos Trendsales har vi for eksempel vores eget, forsikrede handelssystem TSpay, så køberne kan få deres penge retur, hvis de er blevet snydt, oplyser Tobias Christensens.

Dokumentation


- Få sælgeren til at sende dokumentation for varen i form af for eksempel den mail, der viser, at vedkommende har vundet retten til at købe et par af de omtalte Yeezy-sneakers. Pressebilleder af skoene kan alle downloade og fremvise.

Mavefornemmelse


- Brug din almindelige sunde fornuft, når du handler på nettet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx