Af - 16/05-14 21:36

Hård kritik af Løkke efter ENDNU en bilagssagHård kritik af Løkke efter ENDNU en bilagssag

Den tidligere minister Birthe Rønn Hornbech 'kan slet ikke genkende Venstre', og en politisk kommentator mener, at Løkke behandles som en præsident.

storybild

Hun har ry for at være en skrap dame, og nu får Lars Løkke Rasmussen (til venstre) Birthe Rønn Hornbechs (til højre) utilfredshed at mærke. (Billede: Polfoto/arkiv)

Der bliver ved med at dukke bilag op, som oppositionens leder Lars Løkke Rasmussen nok foretrak at holde ude af offentlighedens søgelys.

Lige fra den første bilagssag fra før Løkke blev statsminister og frem til, at Ekstra Bladet i denne uge har afsløret, hvordan Venstre har købt tøj til Løkke for 152.000 kroner.

Konservativt håb raser mod Løkke: Han skal ud
Konservativt håb raser mod Løkke: Han skal ud

Nu er den så gal igen: Partiet har nemlig også betalt en rejse til Mallorca til Løkkes familie, viser det sig her til aften. Og det får Venstres grand old lady til at tale med store bogstaver:

- Det her har bragt mig fuldstændig ned i kulkælderen. Det bliver bare ved og jeg havde frygtet det. Jeg bliver så ked af det, siger hun til tv2.dk.

- Jeg kan slet ikke genkende Venstre i det her. I mit Venstre er vi mådeholdende og vi har folk i partiforeningerne, der går og pukler for at få pengene til at slå til. I alle de år jeg har været Folketingsmedlem har jeg ikke kunnet forestille mig det her foregik, lyder det videre fra Birthe Rønn Hornbech.

Venstre: Dette her betyder ikke noget for Lars Løkke
Venstre: Dette her betyder ikke noget for Lars Løkke

Politisk kommentator Troels Mylenberg mener, at 'man skal være meget politisk døvblind, hvis man ikke kan se, at det at betale for disse ting med medlemmers kroner, udgør et potentielt problem':

- Når Lars Løkke så åbentlyst lader andre tage sig af ting, som almindelige mennesker selv skal betale for, så fremstår han som en slags solkonge.

- Han bliver nærmest behandlet som om, at han var præsident. Det står ikke helt mål med folks oplevelse af, hvad han har leveret politisk. Der var lange perioder, hvor han var usynlig i offentligheden, siger Mylenberg til Ritzau.

Måling: Thorning er mere troværdig end Løkke
Måling: Thorning er mere troværdig end Løkke

- Endnu engang er han havnet i en situation, hvor der såes tvivl om hans moral. Det er han nødt til at få adresseret og forklaret, hvorfor han har behov for den helt særlige service, som ikke er forundt andre, ikke engang statsministeren, tilføjer han.

Løkke har været udsat for massiv kritik fra både lokale Venstre-folk og tidligere topfigurer i partiet i kølvandet på afsløringen af, at Venstre har betalt jakkesæt, sko og undertøj til formanden for 152.000 kroner.

Det er Ekstra Bladet, der har leveret afsløringerne, og samme avis der altså nu skriver om, at Løkkes hustru og parrets yngste barn fik betalt en tur til Mallorca kort efter folketingsvalgkampen i 2011 til en værdi af 11.000 kroner af partiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx