Af news@mx.dk / Ritzau - 26/05-14 11:32

Kristian Jensen: Jeg udfordrer ikke LøkkeKristian Jensen: Jeg udfordrer ikke Løkke

Der var kun et rigtigt svar for Kristian Jensen, da han mandag mødte pressen efter Venstres valgnederlag.

Er Lars Løkke Rasmussen fortsat den rigtige formand for Venstre?

Det spørgsmål blev medlemmerne af Venstres folketingsgruppe mødt med, da de mandag mødte op til partiets gruppemøde på Christiansborg efter det overraskende store nederlag ved valget til EU-Parlamentet.

Særligt næstformand Kristian Jensen (V) blev mødt med spørgsmål om, hvorvidt han er parat til at tage et opgør med Lars Løkke Rasmussen om formandsposten efter Løkkes tøjsag.

Men helt efter bogen afviste Kristian Jensen blankt det spørgsmål og bakkede op om Løkke - alternativet ville være åben krig i Venstre:

- Lars Løkke er formand for Venstre. Det ser jeg ikke nogen grund til ændre på. Jeg udfordrer ikke Lars Løkke, siger Kristian Jensen og tilføjer:

- Løkke er Venstres formand, og det vedbliver han at være i mine øjne.

Efter den syngende lussing ved valget til EU-Parlamentet mener flere i baglandet dog, at Lars Løkke Rasmussen og hans tre bilagssager på seks år nu er blevet så en belastning for partiet, at han bør trække sig.

Men i folketingsgruppen forsvarer flere medlemmer fortsat den pressede formand.

- Jeg håber, at Lars Løkke fortsat er formand for Venstre, når vi kommer frem til næste valg. Jeg synes, han er den dygtigste politiker på Christiansborg, siger politisk ordfører Inger Støjberg (V).

Forsvarsordfører Troels Lund Poulsen mener ikke, at der er andre muligheder end at gå til folketingsvalg med Lars Løkke Rasmussen som formand.

- Vælgerne har sendt et signal. Det skal man ikke være professor for at regne ud, og Lars Løkke Rasmussen har klart og fornuftigt sagt, at det har han også et ansvar for.

- Men der er ikke andre fornuftige alternativer til Lars Løkke Rasmussen. Han kan bringe Venstre fremad, siger Troels Lund Poulsen.

Lars Løkke Rasmussen mødte ikke selv op til gruppemødet mandag.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mimi Jakobsen forstår ikke nutidens...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død: Faldt om...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx