Af - 26/10-16 13:10

Michael nedlagde klovn med sin bildør: - Jeg har aldrig set en klovn løbe så hurtigtMichael nedlagde klovn med sin bildør: - Jeg har aldrig set en klovn løbe så hurtigt

En klovn prøvede søndag aften at skræmme den 29-årige familiefar Mikael Daasbjerg, da han kom kørende i sin bil mellem byerne Breum og Jebjerg i midtjylland.

Her kan du se en oversigt over nogle af de danske klovneangreb.

Mange gyser ved tanken om at støde på en af de såkaldte 'dræberklovne', der lige nu hærger i store dele af den vestlige verden.

Men ikke Mikael Daasbjerg, der søndag aften jog en klovn på flugt. Det skriver Skive Folkeblad, der har talt med den 29-årige familiefar.

14-årig dreng stikker klovn ned med kniv
14-årig dreng stikker klovn ned med kniv

Skræmt tiårig flygtede fra klovn på fynsk kirkesti
Skræmt tiårig flygtede fra klovn på fynsk kirkesti

Ved 21-tiden kom Mikael Daasbjerg kørende i sin bil mellem de midtjyske byer Breum og Jebjerg, da han fik øje på noget i vejkanten, der glimtede. Første troede han, at det måske var et dådyr, men hurtigt så han, at det var en person i et klovnekostume.

- Han står og vifter med hænderne og vil helt klart skræmme mig, siger Mikael Daasbjerg til Skive Folkeblad og fortsætter:

- Jeg vil jo ud og have fat i ham. Der er mange skolebørn, der cykler på den strækning, og jeg har selv børn. Hvad bilder han sig egentlig ind at rende og skræmme folk?

Marc tjener 35.000 om dagen på uhyggelige klovne
Marc tjener 35.000 om dagen på uhyggelige klovne

Grønhåret klovn stikker 16-årig med kniv: - Det er et rent helvede
Grønhåret klovn stikker 16-årig med kniv: - Det er et rent helvede

Da Mikael Daasbjergs Suzuki nærmede sig klovnen, valgte vedkommende at hoppe over på venstre side af bilen. Da bilen stod næsten stille, men dog stadig var i bevægelse, valgte den 29-årige familiefar at åbne døren og dermed nedlægge klovnen, der kvitterede med et 'av for helvede'.

Personen tog efterfølgende flugten over en af de nærliggende marker, og Mikael Daasbjerg tilføjer, at han aldrig har set en klovn løbe så hurtigt.

Politiet har ikke noteret hændelsen i døgnrapporten, oplyser Lokalpolitiet i Skive.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx