Af - 23/05-16 19:41

Muslimske piger overfaldet i Odense - Jeg er i dybt chokMuslimske piger overfaldet i Odense - Jeg er i dybt chok

Nada Musse og hendes kusine blev lørdag overfaldet på åben gade uden at nogen greb ind. - Jeg er indebrændt og er dybt i chok, skriver hun på Facebook.

storybild

Værtshuset Viggos i Vindegade i Odense. (arkivfoto) (Billede: Scanpix)

Jeg er indebrændt og er dybt i chok over, at mennesker ikke kan respektere de elementer og egenskaber andre mennesker besidder. Hvorfor har man behov for at skulle chikanere, provokere andre mennesker, og derudover bruge vold?

Sådan skriver Nada Musse i et opslag på Facebook, hvor hun fortæller om en voldelig episode hun og kusinen var udsat for lørdag aften foran værtshuset Viggos i Vindegade i Odense.

Hanna Melissa tiltalt for brutal vold mod pige
Hanna Melissa tiltalt for brutal vold mod pige

Opslaget fra den odenseanske pige er, siden det blev lagt op i går, delt mere end 390 gange, og har fået over 1.400 likes. Læs hele opslaget nederst i artiklen.

Nada Musse fortæller i opslaget, at hende og kusinen passerer værtshuset Viggos, hvor en mand og to kvinder med dansk baggrund begynder at råbe racistiske bemærkninger til dem. Opråbene fører til en diskussion mellem dem og ender ud i vold, hvor Nada Musse får revet sit tørklæde af.

- De begynder at bruge vold mod os, og slå på os. Manden og den kvinde overfalder mig, hvor manden simpelthen slår mig grænseløst bagfra og kvinden forfra. Min kusine bliver overfaldt af den anden kvinde. Jeg kan på ingen måde styre dette, og her jeg står jeg midt ude på gaden uden tørklæde foran et publikum af mennesker, som er til ingen hjælp overhovedet, skriver hun på Facebook.

Ældre kvinde slået ned og berøvet i Vedbæk
Ældre kvinde slået ned og berøvet i Vedbæk

Til sidst ankommer politiet på stedet og får hjulpet de to piger.

Nada Musse er chokeret over, at hverken dørmanden, som hun skriver var til stede, eller de forbigående, gjorde noget for at komme dem til undsætning.

- Derover vil jeg sige tusind tak til de mennesker, der ikke gjorde deres pligt som borger, det er utroligt, hvor hurtigt et publikum kan samles, men at ingen er til hjælp, skriver hun.

Erik Skov, der er vagtchef hos Fyns Politi, fortæller, at de nu er i gang med at efterforske sagen, og derfor ikke kan kommentere sagen yderligere. Han bekræfter dog, at de har fået en anmeldelse omkring et overfald i Vindegade.

I Fyns Politi's døgnrapport står følgende fra lørdag nat klokken 01.42: 'Sigtede udviste en aggressiv adfærd i beruset tilstand idet han forsøgte at hive et tørklæde af en muslimsk kvinde.'

16-årig pige tævet på åben gade - blev sendt live på sociale medier
16-årig pige tævet på åben gade - blev sendt live på sociale medier

Værtshusbaren Viggos fortæller til Lokalavisen Odense, at de er bekendt med Facebookopslaget og kommer med en skriftlig udtalelse.

- Vi har snakket med dørmandsfirmaet, vi benytter, og vagten, der var på arbejde den pågældende aften. Han fortæller, at han så nogle, der råbte af hinanden længere nede ad gaden, og kort tid efter ankommer politiet. Hvis han havde set det beskrevne, havde han selvfølgelig handlet på situationen.

- Vores videoovervågning bekræfter, at to unge piger med paraply og tørklæde går forbi Viggos i rask tempo og fortsætter ned ad Vindegade, og kort tid efter kommer der en patruljevogn.

- På Viggos har vi en politik om, at alle er velkomne, uanset hudfarve, religion eller politisk overbevisning, og derfor tager vi stor afstand overfor den diskrimination, der bliver beskrevet.

Metroxpress har forsøgt at komme i kontakt med Nada Musse, der ikke har svaret på vores henvendelse. Se hele hendes opslag herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx