Af - 12/08-16 13:39

Savner du solen? Så billige er flybilletterne netop nuSavner du solen? Så billige er flybilletterne netop nu

Du kan for eksempel flyve til Thailand for 3.000 kr.

Bildstrecke im Grossformat »

Stort set hele 2016 har der været priskrig mellem flyselskaberne. Det betyder for os danskere, at flypriserne er meget billige.

Netop nu kan man finde flybilletter til en lang række destinationer i uge 36 på det billigste niveau, der er registreret siden 2010. Det viser det seneste pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udkommer hver måned og følger udviklingen i flypriserne på 20 udvalgte europæiske og interkontinentale destinationer.

Derfor har dansk badevand så kedelig en farve - men vær du glad for det
Derfor har dansk badevand så kedelig en farve - men vær du glad for det

Hvis du er til storbyferie, kan du blandt andet flyve fra København til Paris i Frankrig for 440 kr. Hvis du er mere til sol og varme kan du komme til Bangkok i Thailand for 3.141 kr. fra København.

Herudover er der rejser til Beijing i Kina registreret til 2.877, Sydney i Australien til 5.958 kr, Johannesburg i Sydafrika til 3.765 kr. Alle med afrejse fra Københavns lufthavn.

Flere tusinde danskere er hoppet på denne falske konkurrence - Er du?
Flere tusinde danskere er hoppet på denne falske konkurrence - Er du?

Fortvivl ikke hvis du bor i Jylland: Både rejser fra Hamborg og Billund er altså på sit laveste netop nu.

- Konkurrencen er intensiveret med større udbud. Flyselskaberne har fortsat lave omkostninger til brændstof, og det giver sig udslag i disse utroligt billige flybilletter. Man skulle ikke synes, at det var muligt at priserne bliver ved med at falde, men det tror jeg alligevel vi vil se i efteråret 2016, siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk til takeoff.dk.

LÆS OGSÅ: Mor glemte vandslangen - Hendes baby fik andengrads-forbrændinger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx