Af - 23/01-17 19:21

Debattør i massiv modvind: - Børn over 8 skal ikke bruge cykelhjelmDebattør i massiv modvind: - Børn over 8 skal ikke bruge cykelhjelm

'Blærerøven' Mads Christensen er røget i unåde på de sociale medier efter en kontroversiel udtalelse.

Bildstrecke im Grossformat »

‘Blærerøv’ og samfundsdebattør Mads Christensen har fået tusindvis af vrede danskere på nakken, efter han i går kom med en noget kontroversiel udmelding i TV 2-programmet ‘Go’ Morgen Danmark’.

- Jeg har sagt til mine børn, at når man er otte år, så er det slut med cykelhjelm. Man ligner en idiot, sagde den 52-årige livsnyder og supplerede, at ‘alle mødrene nede i skolen’ hader ham for det.

Lasse Rimmer svarer igen efter shitstorm: Jeg var oprørt og vred
Lasse Rimmer svarer igen efter shitstorm: Jeg var oprørt og vred

- Men jeg tænker, at vi opdrager vores børn til at være ved at dø af skræk over alt muligt … Når de så bliver 18, kan de slet ikke forstå, at vi har en risikovillig iværksætterkultur, supplerede han.

Men den holdning er der bestemt ikke mange, der er enige med ham i på TV 2’s Facebook-side, hvor kritikken nu hagler ned over Mads Christensen.

- Det er heller ikke pænt med kraniebrud, ej heller hvis man bliver hjerneskadet og ikke kan holde på mundvand osv. Helt enig i at vi pakker vores børn ind i vat og bomuld og bør nok tænke anderledes ... men sikkerhedsudstyr - det skal bare på. Sikkerhedssele er heller ikke et valg, det et must. Og det er hjelmen også, så spænd den nu for pokker, lyder det eksempelvis fra Heidi Christina Navrsted Slothuus.

Mads langer ud efter musikbranchen: 'Det er en joke'
Mads langer ud efter musikbranchen: 'Det er en joke'

- Normalt plejer jeg at være enig med Mads i langt de fleste af hans udtalelser.. Men denne her, NOOOO!!! Skal de heller ikke have sele på, fordi skjorterne kan blive krøllede, og at der højest sandsynligt ikke sker noget? Det burde være lovpligtigt at køre med hjelm!, supplerer Kenneth Saugstrup Christensen.

Over for TV 2 News forklarer Mads Christensen efterfølgende, at hans udmelding ikke udelukkende handler om cykelhjelme. Det, der forarger ham i helhed er den såkaldte ‘curling-generation’ af forældre, der opdrager deres børn til at leve i frygt for alting.

- Der er masser af sjove eksempler på, at vi pakker vores børn ind, men i virkeligheden gør vi dem en bjørnetjeneste, for vi ruster dem ikke til den virkelige verden, siger han og kommer også med en bemærkning til dem, der kritiserer ham for cykelhjelm-udtalelsen:

Lego-hår skal få flere børn til at bruge cykelhjelm
Lego-hår skal få flere børn til at bruge cykelhjelm

- Jeg ønsker det bedste for dem, der vil køre med cykelhjelm, og jeg er også ked af det på vegne af dem, der falder og slår hovedet. Men jeg kører ikke med cykelhjelm selv - jeg synes, det er noget pjat.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zidane ydmyger stortalent på 29...
bt.dk
Forurenet med mus: Nu tilbagekaldes...
bt.dk
Kan du genkende reality-deltageren?...
bt.dk
Husmor levede hemmeligt dobbeltliv,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx