Af - 17/02-17 14:12

Føler sig chikaneret: Ny juicebar får dårlige anmeldelser af Joe & the Juice-ansatteFøler sig chikaneret: Ny juicebar får dårlige anmeldelser af Joe & the Juice-ansatte

Den unge iværksætter Fadi Mosley føler sig chikaneret af juice-giganten Joe & the Juice, efter flere af kædens ansatte har givet hans nye juicebar én stjerne på Facebook.

storybild

Fadi Mosley på arbejde i sin nyåbnede juicebar 'Ladies & Gents Juice' i Roskilde. (Privatfoto)

I juicekrig og kærlighed gælder alle kneb.

Sådan lyder mantraet tilsyneladende hos nogle ansatte hos den succesfulde juicekæde Joe & the Juice.

De har nemlig været en tur på Facebook og give bundkarakterer til en nystartet konkurrent i Roskilde.

Det kan måske lyde som en bagatel, men for ejeren af juicebaren 'Ladies & Gents Juice', Fadi Mosley, er det meget nedslående, skriver han på Facebook.

Juicebaren er hans hjertebarn, og derfor blev han trist, da han torsdag modtog dårlige anmeldelser dagen efter sin 'grand opening'.

- Da jeg vågner i morges, er det lidt med en ambivalent følelse, at jeg vågner til 3 dårlige anmeldelser på Ladies & Gents Juice Facebook side. Det kommer som et chok, skriver han blandt andet.

Joe & The Juice-stifter lejer sin lejlighed ud til vanvittig pris
Joe & The Juice-stifter lejer sin lejlighed ud til vanvittig pris

- Jeg undrer mig selvfølgelig over disse mennesker og hvem det dog kunne være, da jeg ikke fornemmede nogen som helst utilfredshed, af nogen art. Derfor klikker jeg, naturligvis ind på disse brugere og opdager at det er to mennesker, der aldrig har været der og tilmed arbejder i Joe & the Juice!

Metroxpress har tjekket hans påstand og bekræftet, at to af de tre dårlige anmeldelser kommer fra personer, der på Facebook angiver deres arbejdsgiver til at være Joe & the Juice.

Fadi Mosley føler sig uretfærdigt angrebet af den store kæde, og stiller sig uforstående over for situationen:

- Det skaber selvfølgelig et utrolig dårligt billede og image, af en kæde, der burde være noget mere professionelle i den måde de agerer på.

Joe & the Juice afviser imidlertid over for metroxpress, at de opfordrer deres ansatte til den slags. Derfor skal det stå for medarbejdernes egen regning, skriver Joe & the Juice i en Facebook-besked.

Opdatering: Fadi Mosleys juicebar har nu fået bundkarakter af yderligere tre personer, der er ansat hos Joe & the Juice.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx