Af - 13/03-15 12:56; Opdateret: 13/03-15 15:16

Bøf og Blowjob-dag: Her er opskriften på en lykkelig mandBøf og Blowjob-dag: Her er opskriften på en lykkelig mand

På lørdag er manden i centrum, når kvinderne opfordres til at servere bøf og blowjobs. Metroxpress er klar med opskriften på en perfekt aften.

storybild

Hvad synes du om Bøf og blowjob-dag? I artiklen kan du give din holdning til kende og dele den på Facebook. (Billede: Facebook/Steak and BJ Day)

Danske mænd har siden 2010 kunne glæde sig over, at de har fået deres egen mærkedag den 14. marts.

Bøf og blowjob-dag kommer som direkte modsvar til Valentinsdag, hvor det er kvinderne, som bliver forkælet. På lørdag er rollerne byttet om.

Menuen står derfor ikke på chokolade og blomster, men som navnet antyder på bøf og blowjob. Her giver eksperterne deres bud på, hvordan 'opskriften' bliver helt perfekt.

TV: Disse 50 sekunder glemmer du ikke foreløbigt
TV: Disse 50 sekunder glemmer du ikke foreløbigt

Lasse Thaarup, kok på Hereford Steakhouse i Taastrup, har en god tommelfingerregel til, hvordan en god bøf skal steges.

- Der skal hård varme på, og så skal bøffen have mellem tre og fem minutter, alt efter tykkelse. Når der pibler klar saft op, så vender du den om, og gør det samme på modsatte side. Derefter tages bøffen af, og den skal hvile i cirka fem minutter, inden udskæring, forklarer han.

Hvad er din holdning til Bøf og blowjob-dag? Giv din mening til kende her:

LISTE: 9 ting du skal indtage, hvis du vil dyrke sex i aften
LISTE: 9 ting du skal indtage, hvis du vil dyrke sex i aften

Ifølge Facebooksiden 'Det her er sjovt', der har lavet nogle uskrevne regler for Bøf- og blowjob-dag, er det kun tilladt at servere bøffer, der er over 400 gram, og her gælder samme praksis.

- Du kan også stege en rigtig tyk bøf og brune den, hvorefter du sætter den i ovnen ved små 200 grader indtil farven ser passende ud, siger Lasse Thaarup.

Hvis bøffen har meget fedt, så skal den bare steges på en tør pande, men ellers kan man stege den med en smule olie på panden, forklarer kokken, der også har et forslag til servering.

- Det er en smagssag, men jeg ville lave den med pomfritter og bearnaisesovs til. Sådan skal det jo være på Bøf og Blowjob-dag, griner Lasse Thaarup.

15 ting du ikke skal indtage hvis du skal dyrke sex i aften
15 ting du ikke skal indtage hvis du skal dyrke sex i aften

En ting er at lave en saftig bøf, noget andet er at give et saftigt blowjob. Sexolog Sara Skaarup mener ikke, at der er en decideret opskrift, fordi det ikke kun handler om teknik, eller om at det skal ligne noget fra en pornofilm.

- Det er vigtigere, at man er nærværende og selv er tændt, end det er at have en god teknik. Al god sex handler om nydelse, så kvinden skal selv kunne lide det og samtidig sørge for at lægge mærke til, om manden også kan lide det, siger hun.

Par knaldede løs på 'Fifty Shades of Grey'-museum
Par knaldede løs på 'Fifty Shades of Grey'-museum

Selv om der ifølge Sara Skaarup ikke er en opskrift på det perfekte blowjob, har hun alligevel nogle gode råd, der helt sikkert vil glæde enhver mand oven på en lækker omgang bøf.

- Lad ham vide, at han ikke skal yde noget eller sende noget den anden vej. Tag dig god tid, involver hele manden, brug ham som dit legetøj og vis, at du elsker ham. Han skal mærke, at det er kærlighed, der kommer ud af din mund og ind i hans pik, siger Sara Skaarup.

Bøffen skal serveres med sovs og pomfritter, men hvordan skal et blowjob serveres? Sara Skaarup giver også et par bud på, hvordan forspillet kan gøres frækt for manden.

- Man kan sende frække SMS'er i løbet af dagen, hvor man fortæller, hvad der kommer til at ske om aftenen, og på den måde lirer ham op. Man kan også helt droppe forspillet og bare gøre det. Han kommer ind ad døren, du falder ned på knæ, og så er der blowjob, siger Sara Skaarup.

TV: Her er reklamefilmen der er for fræk til briterne
TV: Her er reklamefilmen der er for fræk til briterne

Vil du vide mere om Bøf og blowjob-dag, så smut fordi hjemmesiden officialsteakandblowjobday.com. Her kan du også bestille forklæder eller undertøj med datoen på, hvis du vil være sikker på at huske den hvert år.

Nyt studie: Denne slags mænd tænder kvinder på
Nyt studie: Denne slags mænd tænder kvinder på


LÆS OGSÅ: TV: Er en af de to her din kommende kæreste?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx