Af - 10/02-16 20:30

TDC efter Danmarks Indsamling: Sådan får folk deres penge tilbageTDC efter Danmarks Indsamling: Sådan får folk deres penge tilbage

TDC håber på at kunne betale fejldonationer i forbindelse med Danmarks Indsamling tilbage fra uge 8.

Bildstrecke im Grossformat »

TDC fortæller nu, at man håber på at kunne betale fejlopkrævningerne i forbindelse med donationerne til Danmarks Indsamling tilbage til de berørte kunder fra uge 8.
Kunderne skal ikke selv foretage sig noget, da tilbagebetalingen vil ske automatisk.

- Alle, der er blevet opkrævet for flere donationer, vil blive krediteret det beløb, de er blevet opkrævet for meget, og de skal ikke selv foretage sig noget, fortæller Rasmus Avnskjold, der er presseansvarlig hos TDC til metroxpress.

Metroxpress fortalte tidligere, hvordan flere TDC-kunder ved en fejl blevet opkrævet for flere donationer, end de har foretaget sig.

Rasmus Avnskjold fortæller, at der er en risiko for, at nogle kunder på deres næste regning vil blive opkrævet for flere donationer, men at de altså vil blive krediteret på den næste regning.

SMS-kaos ved DR's indsamlingsshow: Usikkerhed om samlet millionbeløb
SMS-kaos ved DR's indsamlingsshow: Usikkerhed om samlet millionbeløb

Han betegner hele episoden som "smadderærgerlig" og fortæller, at TDC beklager fejlen - men understreger, at alle berørte som nævnt vil få deres penge tilbage.

Rasmus Avnskjold fortæller, at han personligt kun har hørt om to kundehenvendelser i sagen, men at han "bestemt ikke" vil afvise, at der har været flere opkald til kundeservice angående sagen.

Han understreger dog, at der ikke har været oprettet nogle klagesager, men at kundeservice har formået at håndtere de henvendelser, der måtte være.

TDC er i øjeblikket i gang med at finde frem til, præcis hvilke donationer, der er fejldonationer.

Rasmus Avsnkjold oplyser, at det drejer sig om i alt 5.000 berørte donationer, fordelt på 2800 kunder. Det vil derfor sige, at der maksimalt er tale om 2200 "forkerte" sms'er, fortæller Rasmus Avnskjold, der dog mener, at antallet af berørte sms'er er noget lavere.

- Der er nogle, der har sendt fem sms'er på mobilen bevidst, så antallet af berørte sms'er vil være et godt stykke under 1.000, siger han.

Røde Kors om indsamling: Danskerne har et stort hjerte
Røde Kors om indsamling: Danskerne har et stort hjerte

Danskerne samler 98 millioner ind til verdens fattige
Danskerne samler 98 millioner ind til verdens fattige

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx