Af - 28/05-16 13:14

Dansk supermarked tager selvscanning til nyt niveau i rørende videoDansk supermarked tager selvscanning til nyt niveau i rørende video

Hvorfor har ingen tænkt over det her før?

storybild

(Billede: SuperBrugsen)

Ville det ikke være rart, hvis du og din partner var kommet i lykkelige omstændigheder og kunne følge den lilles udvikling hver gang I var i supermarkedet for at ordne de daglige indkøb?

Den tanke har SuperBrugsen leget med i en ny video, der på få timer er blevet meget populær på Facebook.

Den korte video viser, hvordan gravide kan scanne sig selv på en rigtig scanner i butikken. Ved siden af babyscanneren kan man tjekke prisen på sine varer på helt sædvanlig vis.

Scanneren er desværre ikke at finde i den virkelige verden. Den var nemlig kun opsat i forbindelse med optagelsen af filmen, hvor en del kunder i SuperBrugsen i Matthæusgade i København havde stor glæde af den.

Det lader også til, at der kunne være grobund for et helt nyt koncept. Det vidner kommentarfeltet på Facebook om.

Der er naturligvis en bagtanke ved videoen, der er lagt op, fordi supermarkedskæden lancerer en gratis babypakke for medlemmer.

”Med dette tilbud vil vi dels gerne ønske vores kunder tillykke med den glædeligste af alle begivenheder, dels vise, at SuperBrugsen har et stort udvalg af rene varer til mor og barn - miljømærkede og mærket med allergimærket Den Blå Krans,” siger kædedirektør Kenneth Pedersen, SuperBrugsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-stjerne er blevet...
bt.dk
'Inger Støjberg, jeg har lige løbet...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx