Af - 05/08-16 10:30

Emilie-sagen: Nu forbyder politiet folk at lede bestemte stederEmilie-sagen: Nu forbyder politiet folk at lede bestemte steder

Politiet beder nu frivillige om at lade være med at lede efter Emilie i bestemte natur- og byområder i Korsør for ikke at ødelægge eventuelle spor.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvor er den savnede teenager?

18-årige Emilie Meng har været forsvundet i 26 dage, og nu beder politiet frivillige, der leder efter teenageren, om at holde sig væk fra bestemte områder for at eventuelle spor ikke bliver ødelagt.

Det bekræfter politikommissær og efterforskningsleder Marianne Roed overfor Sjællandske.

Lars Jensen, indsatsleder for Missing People, der står for den frivillige eftersøgning og som koordinerer med politiet, uddyber:

- Vi vil undgå, at eventuelle gerningsmænd på fri fod får den mindste mulighed for at fjerne eventuelle spor, siger Lars Jensen til Sjællandske.

Emilie bliver fredet i lukket Facebook-gruppe: Onde jokes er bandlyst
Emilie bliver fredet i lukket Facebook-gruppe: Onde jokes er bandlyst

Han vil dog ikke ud med, hvilke områder politiet har ekstra fokus på.

- Jeg vil ikke sige, hvilke områder det drejer sig om, men der er tale om både natur- og byområder, siger Lars Jensen til Sjællandske.

Det betyder dog ikke, at de frivillige eftersøgere vil stoppe med at lede efter Emilie.

Klokken 11 vil frivillige fra Missing People starte dagens eftersøgning, og indsatslederen vil heller ikke ud med, hvilke områder de i dag vil gennemsøge.


LÆS OGSÅ: Ny eftersøgning: Her vil frivillige nu lede efter Emilie

LÆS OGSÅ: Ny mystik om 'livstegn' fra Emilie på Facebook

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx