Af Marc Nicholas Thygesen - 22/04-15 12:39; Opdateret: 22/04-15 13:11

44-årig blev dræbt af knivstik i hoved og bryst44-årig blev dræbt af knivstik i hoved og bryst

Anklagemyndigheden rejser tiltale for manddrab mod 31-årig mand efter knivstikkeri i Aalborg-lejlighed.

Det var flere knivstik i hovedet og på kroppen, som tilbage i november kostede 44-årige Søren Larsen livet under et slagsmål i en lejlighed på Aggersundvej i Aalborg.

Det fremgår af anklageskriftet i sagen, hvor en 31-årig mand nu er blevet tiltalt for at have dræbt Søren Larsen.

Yahya Hassan anmelder vold på københavnsk diskotek
Yahya Hassan anmelder vold på københavnsk diskotek

Søren Larsen forblødte, da et af knivstikkene i brystet læderede den 44-åriges legemspulsåre, fremgår det af anklageskriftet.

Den 31-årige er ud over drabet tiltalt for grov vold, som blev begået i forbindelse med det slagsmål, der førte til Søren Larsens død.

Voldsmand indespærres på ubestemt tid
Voldsmand indespærres på ubestemt tid

I voldsforholdet blev en 34-årig mand stukket med kniv i maven, men han blev ikke livstruende såret.

Det fremgår desuden af anklageskriftet mod den 31-årige, at han tidligere er straffet for voldskriminalitet. Anklagemyndigheden kræver ham nemlig dømt efter en skærpende bestemmelse i straffeloven, der forudsætter, at den tiltalte tidligere er dømt for vold.

Fodboldspiller er fængslet for vold mod modspiller
Fodboldspiller er fængslet for vold mod modspiller

Episoden i lejligheden fandt sted natten til den 22. november i fjor, og politiet valgte i første omgang at anholde den 31-årige mand, kort tid efter at man modtog anmeldelsen.

Senere blev den 31-åriges mor, en 64-årig kvinde, også anholdt, og begge blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer ved Retten i Aalborg valgte at fængsle både mor og søn.

Sigtelsen lød på, at de havde begået drabet i forening, men kvinden er efterfølgende blevet løsladt, og anklagemyndigheden har valgt kun at rejse tiltale mod sønnen.

Angiveligt var der slagsmål i lejligheden i forbindelse med knivstikkeriet. Ved grundlovsforhøret fremstod den 31-årig forslået i retten. Skaderne skulle angiveligt stamme fra slagsmålet. Det fortalte Ekstra Bladet dengang.

Sagen mod den 31-årige mand skal behandles ved Retten i Aalborg senere på året. Formentlig vil sagen blive berammet til en gang i juni, men det ligger endnu ikke fast.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx