17/11-17 19:15

Lars går til kamp mod jyder: 'De skal ikke komme her og nasse på vores mønsterby'Lars går til kamp mod jyder: 'De skal ikke komme her og nasse på vores mønsterby'

'Jyder, der ikke føler de kan blive i Jylland, må hjælpes i nærområderne'

storybild

Frederiksbergsk Folkeparti deler smagsprøver ud på deres bud på "fremtidens skolemad", som i følge formand for partiet, Lars Frahm, er østers, kaviar og foie gras. Frederiksbergsk Folkeparti stiller op til kommunalvalg 2017. (Billede: Sofie Mathiassen)

DEBATINDLÆG: I Hovedstadsområdet har vi det godt. Især på Frederiksberg har vi et rigt kulturliv med teatre, restaurationer og vinhandlere.

Vores natur er rig på flora og fauna med alt fra egern til elefanter, næsehorn, ænder og fiskehejrer. Skatteindkomsten er stabil og vores børn kan færdes trygt på gaden. Lidt endnu i hvert fald.

For en trussel har været under opsejling de sidste mange år. En jysk migration har fundet sted mod Hovedstadsområdet, og især her på Frederiksberg har vi mærket det, da vi har måtte tage langt flere jyske migranter end de resterende byer.

De jyske migranter får uhindret lov til at vade henover Fyn og Vestsjælland, uden at politikere i disse områder tager ansvar for dem. Og så ender de i sidste ende ved deres drømmedestination: Frederiksberg.

Disse bekvæmmelighedsmigranter skaber store problemer for vores by. Dels fordi det stiller større krav til vores politistyrker, når der kommer jyder og kører spirituskørsel, laver skattesvig og mishandler dyr. Men også fordi de jyske migranter stiller særkrav til vores institutioner.

Vores børn skal ikke tvinges til at spise jyske egnsretter som tarteletter i børnehaven, ligesom unge mennesker skal kunne gå i byen på Frederiksberg med visheden om, at de ikke uforvarende vil komme til at blive del af en koncert med Thomas Helmig Jam. Den jyske kultur er ganske enkelt ikke forenelig med den frederiksbergske. Det må migranterne også selv kunne forstå.

Det jyske invasionsforsøg må afværges, og hvis vi ikke handler nu, så er det for sent. I alt for mange år har man fra Rådhuset set til fremfor at føre den jydekritiske politik, som har været nødvendig. Det slutter nu!

I Frederiksbergsk Folkeparti vil vi kæmpe for at stoppe den jyske migration. Jyderne har bedst af blive hjemme og bygge deres eget samfund op frem for at komme til Frederiksberg og nasse på vores mønsterby.

Jyder, der ikke føler de kan blive i Jylland, må hjælpes i nærområderne, og det er her, at de fynske politikere bliver nødt til at være deres ansvar voksent.

Skulle der være jyder, som er reelt forfulgt (og forfølgelse af skattemyndigheder tæller ikke), så kan vi forhandle om, hvor mange af disse jyder vi på Frederiksberg skal tage ind.

Men den åbne grænse, som vi har haft hidtil, må lukkes. Hellere i dag end i morgen. Der er så meget, vi skal passe på, og et Frederiksberg uden jyder  er ikke blot en vision, det er en nødvendighed hvis vi vil bevare den Frederiksbergske kultur.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sasha Klæstrup: Dén diva har...
bt.dk
Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Wenger: Ikke min beslutning at stoppe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx