Af Jeppe Pedersen - 18/10-17 19:07

Bror til forsvundet 24-årig: Der er sket noget mystiskBror til forsvundet 24-årig: Der er sket noget mystisk

Broren til en mand, der lørdag forsvandt til søs, mener, der må være sket noget om bord.

Sag

Den 24-årige Tawob Khovishal fra Frederikssund har været forsvundet siden lørdag, hvor han tog på bådtur med en 22-årig mand. Nu står Tawobs bror frem og fortæller, at der må være sket noget mystisk.

Klik her og se mere tv hos Localeyes

Savab Khoshival peger på, at der er flere ting, der er mystiske i forsvindingssagen.

Det skriver Lokalavisen Frederikssund.

»Det er mystisk, at han ikke havde taget sin mobil med sig ud i båden. Den lå i bilen hos ham, der fik reddet sig i land, og er nu afleveret til politiet. Jeg synes også, det er meget mærkeligt, at han ville tage ud at sejle med den 22-årige, som han ikke hang specielt meget ud med. Jeg ved faktisk ikke, hvor længe de har kendt hinanden, men de var en del af en fælles vennekreds,« siger han til Frederikssund Lokalavis.

Tawob Khovishal var ude at sejle på Roskilde Fjord med en 22-årig mand, da der pludselig opstod en brand om bord på båden. Begge hoppede i vandet ved Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund, men kun manden, der ejede båden, blev efterfølgende reddet i land.

Den 22-årige er blevet sigtet for brandstiftelse, der har udsat andres liv for fare. Subsidiært er han sigtet for at have sat båden i brand for at få forsikringspenge. Dommeren mente i første omgang ikke, at der var grundlag for at varetægtsfængsle den 22-årige mand, så han blev løsladt, men Østre Landsret har siden varetægtsfængslet den 22-årig indtil 10. november, skriver TV 2.

Siden forsvindingen har Tawob Khovishals familie og venner oprettet Facebook-gruppen EFTERSØGNING: Tawob Khovishal, der har over 1.000 medlemmer. Her arrangerer de, hvor og hvornår de skal lede, og mange støtter med mad til de frivillige.

'Jeg var mundlam'

BT bragte onsdag et interview med Tawob Khovishals barndomsven Fardin Majidzadeh, der har kendt Tawob, siden de flygtede fra Afghanistan som 13-årige.

Han er stadig knust over, at han måske aldrig skal se sin bedste ven igen.

»Jeg var helt mundlam. Jeg troede ikke, mine egne ører, da jeg læste det. Fire dage før havde vi arrangeret, at vi skulle til Barcelona, og vi har bestilt billetterne. Jeg har rigtig nedtur på,« sagde han og afviser, at Tawob Khovishal kunne finde på at stikke af eller lave forsikringssvindel.

Hverken Savab Khoshival eller Fardin Majidzadeh vidste noget om, at Tawob Khovishal skulle ud og sejle med den 22-årige mand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Tidligere DR-vært opdagede...
bt.dk
NHL-dansker røg ud af slutspillet:...
bt.dk
Netsupermarked bløder: Kassen er helt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx