05/07-15 14:30

Brand i garage: 25-årig er fløjet til Rigshospitalet og lagt i respiratorBrand i garage: 25-årig er fløjet til Rigshospitalet og lagt i respirator

Ung mand har fået forbrændinger i en garage med gasflasker, oplyser Fyns Politi. Manden er lagt i respirator.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

En 25-årig mand er søndag formiddag blevet forbrændt, da der udbrød brand i en garage i Vester Skerninge på Sydfyn. Manden er fløjet til behandling på Rigshospitalet.

Det oplyser Fyns Politi til Ritzau.

Brandofferet var sammen med en kammerat i garagen og var i gang med at svejse, da en gnist ramte en plastikdunk med brandbar væske.

- Der går ild i en dunk, og den går i stykker. Der går ild i den brandbare væske, og manden står midt i ilden, siger vagtchef Hans Frederiksen til Ritzau.

Den unge mand var selv kommet ud af garagen, da politiet ankom til stedet.

Politiet kan ikke oplyse, hvor omfattende den 25-åriges forbrændinger er, men han blev kort efter ulykken sendt til behandling i København.

- Manden var ved bevidsthed, da vi ankom. Gode naboer var hurtige til at give ham førstehjælp og forsøgte at begrænse forbrændingerne med koldt vand, siger Hans Frederiksen fra Fyns Politi.

- Han blev herefter sendt direkte til Rigshospitalet, hvor han er lagt i respirator.

Da brandvæsnet ankom, fik det travlt med at slukke ilden, som bredte sig fra garagen til huset på grunden. Desuden sørgede brandfolk ifølge Fyens Stiftstidende for at nedkøle gasflasker i garagen, da man frygtede, at de ville eksplodere.

Kort før klokken 12 søndag var flammerne slukket.

Tagkonstruktionen er udbrændt, og huset er vandskadet, har indsatslederen hos Svendborg Kommunes beredskab oplyst til Fyens Stiftstidende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT-journalist udsat for...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx