04/10-17 12:26

Nyt vidne så måske Emilies drabsmand: 'Han løftede en tung genstand'Nyt vidne så måske Emilies drabsmand: 'Han løftede en tung genstand'

Et nyt vidne har meldt sig i sagen om dræbte Emilie Meng. Derfor efterlyser politiet nu flere vidner i drabssagen.

storybild

Emilie Meng blev kun 17 år. Hun blev fundet død 24. december 2016. Gerningsmanden er endnu ikke fundet. (Billede: Privatfoto)

Få timer efter 17-årige Emilie Meng fra Korsør forsvandt den 10. juli 2016 tidligt om morgenen, kom en person kørende på Vestre Ringvej i Borup og passerede nedkørslen til Regnemarks Bakke.

Personen kørte langsomt, for foran sneglede en traktor sig afsted. Ved nedkørslen så vedkommende en ”mindre eller mellemstor lys bil, som var parkeret og havde bagklappen åben. Ved siden af bilen stod en mand, og det så ud som om, han løftede en tung genstand.”

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Vidnet har meldt sig, efter politiet i juni efterlyste en lys, formentlig hvid Hyundai i30 af model 2011-2016 - eller en, der ligner meget.

Nu har politiet så rekonstrueret situationen ved Regnemarks Bakke med en af deres egne politibiler, og de vil gerne høre fra alle personer, der har været i nærheden af nedkørslen til naturområdet mellem klokken 7.00 og klokken 9.00 om morgenen søndag den 10. juli 2016.

- Uanset om man mener at have set noget vigtigt eller ej, vil politiet gerne tale med de personer, der har været i området i dette tidsrum, siger politiet.

Foruden traktoren, som vidnet kørte bag, var der også endnu en bil bag traktoren, har vidnet fortalt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bookmakerne ikke i tvivl: Hun vinder...
bt.dk
Stor mystik om Superliga-profils skade
bt.dk
Ung mor sagsøger tv-kanal: Blev fyret...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx