Af - 17/12-15 08:56

16-årig dreng bortvist fra efterskole: Solgte ulovligt fyrværkeri16-årig dreng bortvist fra efterskole: Solgte ulovligt fyrværkeri

En 16-årig dreng er bortvist fra Bråskovgård Efterskole efter at have solgt ulovligt fyrværkeri.

storybild

(Billede: Københavns Politi)

Horsens lokalpoliti blev tirsdag morgen kaldt ud til Bråskovgård Efterskole. Skolens forstander, Jette Winther Hougaard, kontaktede politiet efter en snak med eleven.

- Vi hørte, at han havde noget nytårskrudt - og så talte vi selvfølgelig med eleven om det. Herefter fik vi så af vide, at der var en del mere, og så kontaktede vi politiet, siger forstanderen til metroxpress.

Lokalavisen skriver at drengen opbevarede flere forskellige varianter af ulovligt fyrværkeri i helt kolosale mængder.

- Vi foretager nogle ransagninger på adresser, som den 16-årige dreng har tilknytning til. Her finder vi 150 kanonslag, 20 krysantemumbomber, 5 kilo almindeligt fyrværkeri og 300 gram sort krudt, fortæller Allan Munkholm fra Horsens Lokalpoliti.

Farligt fyrværkeri bliver solgt på Facebook
Farligt fyrværkeri bliver solgt på Facebook

Drengen er blevet sigtet for besidelse og salg af ulovlig fyrværkeri. Episoden er selvfølgelig ikke efter efterskolens regler, og eleven er derfor blevet bedt om at forlade skolen.

- Eleven har haft fyrværkeri med og har solgt det. Derfor er han blevet bortvist, forklarer forstander på Bråskovgård Efterskole.

LÆS OGSÅ: Betjent erkender køb af 14 campingvogne for hashpenge

LÆS OGSÅ: Hovedstadens unge ender i højere grad med frihedsstraf

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx