Af - 03/04-16 13:48; Opdateret: 03/04-16 14:26

27-årig mand snittede sig i ansigtet - sagde det var indvandrere27-årig mand snittede sig i ansigtet - sagde det var indvandrere

Det koster en mand 10 dages betinget fængsel for falsk anmeldelse, at han sidste år skar sig selv i ansigtet, og sagde, han var blevet overfaldet.

storybild

Venstreorienterede beskylder den 27-årige mand for at forsøge at skabe dårlig omtale af indvandrere i Danmark. (Genrefoto) (Billede: Polfoto)

En meget sælsom sag blev tidligere på ugen afgjort i Retten i Kolding.

Omdrejningspunktet var en 27-årig mand fra Vejle, som 27. september i fjor meldte til politiet, at han var blev snittet i ansigtet og på kroppen adskillige gange af tre indvandrere.

Men det viste sig senere hen, at den 27. mand selv havde påført sig skaderne.

DF frygter eksplosion i integrationsudgifter
DF frygter eksplosion i integrationsudgifter

Derfor blev han tiltalt for falsk anmeldelse, og endte med at blive idønt 10 dages betinget fængsel.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Sagen har især vakt opsigt blandt venstreorienterede, som udtrykker chok over, hvor langt 'nationalistiske danskere' tilsyneladende vil gå for at skabe dårlig omtale af indvandrere i Danmark.

Indvandrere trækker svenske skoleresultater ned
Indvandrere trækker svenske skoleresultater ned

'Nu har vi ham. Han er fundet. Danmarks dummeste nationalist er i dag blevet kåret af Vejle Amts Folkeblad', skriver Facebook-gruppen 'Jeg tør kæmpe mod Dansk Folkeparti', som har mere end 25.000 medlemmer.

Det fremgår imidlertid ikke af Vejle Amts Folkeblads artikel, hvad den dømte mands motiver var, for at lave den falske anmeldelse.

Det påpeger flere medlemmer af Facebook-gruppen.

S-borgmestre vil sluse flygtninge ind med lavere løn
S-borgmestre vil sluse flygtninge ind med lavere løn

'Der står ikke noget om, at den 27-årige skar i sig selv for at kunne give fremmede skylden. Det kan lige så godt være, at den 27-årige er i krise og har snittet i sig selv.. og senere adspurgt har beskyldt nogle fremmede, da det ville give mest mening i situationen.

Under alle omstændigheder er det trist, at det er udlændinge, der skal have skylden, men det gør altså ikke den 27-årige til nationalist. Han kan meget vel have en anden psykisk lidelse', skriver et medlem af 'Jeg tør kæmpe imod Dansk Folkeparti'.

LÆS OGSÅ: Flygtninge kan skaffe danskere nye job med højere løn

LÆS OGSÅ: Øget indvandring til Storbritannien presser Cameron

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx