Af Claus Bøge Jensen - 01/08-14 10:03

Sad 118 timer i kø: Nu bliver Simon genforenet med sin kæresteSad 118 timer i kø: Nu bliver Simon genforenet med sin kæreste

22-årig mand fra Aarhus har levet på fortovet i fem dage for at komme ud til sin udkårne i Thailand.

storybild

(Billede: Kilroy Travels)

Simon Holst Jensen er en forelsket ung fyr, der har måtte undvære nærværet med sin kæreste siden slutningen af juni, fordi hun rejste til Thailand i to måneder.

Men nu får han snart mulighed for at kysse og kramme hende igen. Han har nemlig vundet et rejsegavekort på en værdi af 15.000 danske kroner gennem en konkurrence hos Kilroy Travels klokken 10 fredag formiddag.

- Jeg glæder mig til at komme ud til hende. Planen er, at jeg rejser på tirsdag og bliver der i omkring tre uger, siger Simon Holst Jensen til mx.dk.

Jack rejste 28 timer for at give sin kæreste en utrolig overraskelse
Jack rejste 28 timer for at give sin kæreste en utrolig overraskelse

Hun var væk i to år: Hund besvimer af glæde
Hun var væk i to år: Hund besvimer af glæde

Præmien kom i hus efter cirka 118 timer på et fortorv ude foran Fredensgade 40 i Aarhus, hvor rejsebureauet netop har åbnet sin nye afdeling.

Det har derfor ikke altid været lige behageligt for den unge gut at kæmpe sig til rejsegavekortet:

- Den første nat sov jeg i en campingstol, hvilket ikke var særlig behageligt. Den næste dag fik jeg dog sovet lidt bedre, da jeg havde fået et liggeunderlag til at sove på. Men de sidste tre nætter har tilgengæld været mere luksus, fordi jeg fik en sofa, der var fundet i storskrald, til at sove på.

Her bliver en bange babyræv reddet og sat fri
Her bliver en bange babyræv reddet og sat fri

15-årig pige hjemme igen efter ni måneder
15-årig pige hjemme igen efter ni måneder

- Derudover har min familie og venner været rigtig søde og flinke til at komme med mad og holde mig med selskab. Men jeg er godt nok ved at være lidt træt af takeaway, lyder det fra Simon Holst Jensen.

Udover at forsyne den forelskede mand med mad, så har hans venner også været gode til at hjælpe med at lade hans mobiltelefon op undervejs, så han har haft lidt kontakt med omverdenen.

De fleste vil sikkert også tænke, hvordan den 22-årige fyr er kommet på toilettet under de fem dage på et fortorv. Men det har været meget simpelt.

Efter otte års kidnapning genforenes han med sin far
Efter otte års kidnapning genforenes han med sin far

Fortiden indhenter nygift par: Fandt afslørende billede
Fortiden indhenter nygift par: Fandt afslørende billede

- Det har faktisk slet ikke været noget problem at komme på toilet. Det har jeg gjort, når der har været nogle forbi og besøge mig, da de imens har passet på mine ting, fortæller Simon Holst Jensen og fortsætter:

- Men det bliver godt at komme ud til min kæreste, der er i gang med at tage en divemaster – en dykkeruddannelse – i Thailand. Vi havde snakket om, at jeg skulle besøge hende. Men jeg havde ikke penge til det, da jeg ikke havde sparet op til det, da vi kun har været sammen i et halvt år.

- Det var derfor egentlig meningen, at jeg ville overraske hende, men det var jeg nødt til at droppe på grund af planlægningen for at komme ud til hende. Vi rejser nemlig hjem sammen omkring den 27. august, hvilket var en af årsagerne til, at hun skulle vide det, siger Simon Holst Jensen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx