Af Simon Boas - 22/10-17 17:31

Bilist stak af efter uheld - efterlyser bil med særlige kendetegnBilist stak af efter uheld - efterlyser bil med særlige kendetegn

Politiet leder nu efter en hvid bil af dette mærke.

storybild

Politi. (Billede: Nikolai Linares)

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser søndag eftermiddag en hvid Toyota Aygo, der har været involveret i en trafikulykke nær Kalundborg.

Det kunne være endt gruelig galt, da en bilist i en hvid Toyota Aygo omkring klokken 14.30 ville overhale en anden bilist på en vej lige før Jyderup nær Kalundborg. Overhalingen gik nemlig langt fra som ventet.

»Vi fik en anmeldelse om en trafikuheld omkring klokken 14.31. En bilist kom kærende fra Kalundborg og ved en rundkørsel overhaler en Toyota Aygo. Ved overhalingen kommer bilisten i den hvide Toyota ud i midterrabatten og kører tilbage i sit eget spor igen. I den forbindelse kolliderer føreren med den anden bilist, som han netop har forsøgt at overhale og som ved kollisionen ryger i grøften,« fortæller vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi til BT.

»Men i stedet for at holde for at se, om der er sket noget, så stikker bilisten i den hvide Toyota Aygo af,« lyder det videre.


Ifølge vagtchefen skulle bilisten, der kørte i grøften, umiddelbart ikke være kommet noget alvorligt til, men det kunne være endt meget værre. Derfor efterlyser politiet nu føreren af den hvide bil.

»Der er tale om en hvid Toyota Aygo, der uden tvivl har skader på højre front. Den kan desuden godt have flere buler. Føreren var af mellemøstlig udseende, og det faktisk det, vi har på føreren.«

Det vides heller ikke, hvilken retning føreren stak af.

Har du kendskab til sagen, eller ved du, hvem der kørte den hvdie Toyota Aygo, så kan du kontakte politiet på telefon 114

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Her er DRs nye underholdningsprogram:...
bt.dk
Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx