Af Laura Rode Nygaard - 25/08-17 10:01

Bargæster efterlod mystisk konvolut til servitrice: - Jeg faldt næsten om, da jeg åbnede denBargæster efterlod mystisk konvolut til servitrice: - Jeg faldt næsten om, da jeg åbnede den

En servitrice fra New Jersey, USA, fik sig et chock af de rigtig gode, da hun åbnede en konvolut, som nogle gæster havde efterladt til hende.

storybild

(Billede: Facebook/Brianna Siegel)

»Jeg faldt næsten om,« siger 21-årige Brianna Siegel til NJ.com.

»Det beviser, at der stadig findes gode mennesker i verden'.

Brianna Siegel var på arbejde på restauranten Bar Louie i Woodbridge tirsdag aften, da et par besøgte stedet for at få noget at drikke. Den 21-årige servitrice havde god kemi med parret, da hun tog deres bestillinger, og i løbet af aftenen talte de sammen og grinede. Til lokalmediet NJ fortæller hun, at det var nogle 'rigtig søde mennesker'.

Men præcis hvor søde de var, fandt hun først rigtigt ud af, da de var gået. Efter at have betalt for deres bestilling, som løb op på beskedne 126 kroner, efterlod de en konvolut, som de bad Brianna Siegel vente med at åbne, til hun var kommet hjem fra arbejde.

Og hjemme i lejligheden faldt hun nærmest om i chok, da kuverten viste sig at indeholde 1.200 dollars i drikkepenge - godt 7.500 gode danske kroner.

Derudover lå der en lille seddel, der blandt andet havde teksten: 'Bri, Gud tager sig af dig. Dette er ikke et tilfælde. Når livet bliver svært, så husk, at Gud er med dig.'

»For at være ærlig er jeg stadig i chok. Jeg troede aldrig, jeg skulle opleve sådan noget i mit liv,« siger den unge kvinde, som har arbejdet som servictrice, siden hun var 16.

Nu vil hun bruge pengene til at komme et skridt nærmere drømmen om sygeplejestudiet og en ny bil.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx