Af - 01/04-15 14:14

Sex-forskning: Sådan øger du chancerne for at få en drengSex-forskning: Sådan øger du chancerne for at få en dreng

Der fødes flere drengebørn efter krig og flere piger i hårde, stressede tider.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Der er altid blevet født lidt flere drengebørn end pigebørn, omkring fem flere drenge for hver 100 fødte piger.

At der fødes flere drengebørn skyldes ikke, at drenge og mænd har højere dødelighed gennem hele livet, men forældrenes mere sex ifølge professor David Spiegelhalter, Cambridge University.

- Al research viser, at fosteret er under indflydelse af forældrenes hormoner på undfangelsestidspunktet, og vinduet for at få pigebørn i forhold til kvinders cyklus er ganske enkelt kortere end for drenge, så jo mere sex man har jo større chance for at få en dreng.

Forældre deler sjove børnefotos: Maler fladskærm og tisser i pool
Forældre deler sjove børnefotos: Maler fladskærm og tisser i pool

Ifølge David Spiegelhalter stiger antallet af drenge desuden ekstra under krig og kort efter:

- Nogle tror, at det er naturens måde at erstatte de tabte soldater. Men det er igen hormonernes skyld, for krigssex foregår ofte i korte, men seksuelt meget aktive perioder, nemlig under orlov og lige efter krigen, hvilket igen betyder meget sex og således en dreng.

Men er forældrene meget stressede fødes der til gengæld flere piger, siger David Spiegelhalter, som blandt andet peger på overraskende mange pigefødsler i New York ni måneder efter 9/11 i 2001, hvor terrorister fløj ind i byens to tårne, Twin Towers.

TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'
TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'

- Forskningen viser, at stress for det fleste betyder mindre sex, og derfor flere piger. Men den viser også, at stress fører til aborter, og at det især er drengefostre, som ikke tåler stressen og derfor aborteres, forklarer professoren, som tilføjer, at også økonomiske problemer kan føre til aborter af især drengefostre.

Syvårige børn deler egne nøgenvideoer
Syvårige børn deler egne nøgenvideoer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx