Af - 06/10-14 16:58

19-årig dansk iværksætter vil slå Tinder af pinden med 'ikke-pinlig app'19-årig dansk iværksætter vil slå Tinder af pinden med 'ikke-pinlig app'

Er du træt af, at folk kan tage screenshots af din datingprofil? Så er en kommende datingapp måske noget for dig.

Appen lanceres om halvanden til to måneder, fortæller idémanden bag. Meld dig til som kommende bruger på Teazr.me allerede nu.

Om få måneder lancerer et hold danske iværksættere en app, der skal gøre op med flere af problemerne ved klassiske dating-apps som eksempelvis Tinder.

Afstemning
Har du fået lyst til at bruge Teazr?

- Jeg er ung og har prøvet forskellige datingapps, og jeg synes ikke, de var gode nok. Der er helt sikkert plads til at gøre det bedre og anderledes, siger 19-årige Daniel Delouya, der har fået ideen til appen, der hedder Teazr. Han er ved at udvikle den nye app med to programmører og en designer.

Ny app er som Tinder uden sex: Find en kæle-partner
Ny app er som Tinder uden sex: Find en kæle-partner

Han løfter endnu ikke helt sløret for de unikke funktioner, der skal gøre Teazr til en værdig Tinder-konkurrent. Men ideen er, at man starter med at have en delvist sløret profil, som der så afsløres mere af i takt med, at man kommer tættere på dem, man matcher med i appen.

Samtidig vil man gøre op med kulturen, hvor mange tager screenshots af profiler og korrespondancer i datingapps - og så deler dem på sociale medier til stor morskab for andre.

- Det er jo ikke morsomt for dem, det går ud over. Så i Teazr kan du bare skrive ‘Hej, har du lyst til at tage på date med mig?’ til en person - og når beskeden så er læst, vil den forsvinde. Så man skal ikke gå og tænke over, om hvad personen vil svare - eller om vedkommende sidder med sine venner og griner over beskeden, siger Daniel Delouya.

Ny app: Det har aldrig været lettere at få en trekant
Ny app: Det har aldrig været lettere at få en trekant

- Man skal have friheden til at skrive det, man har lyst til. Det skaber mere tillid, og i sidste ende mener vi, at det vil skabe flere dates. Og det er jo vores mission: At bringe flere folk sammen, siger app-skaberen.

Sikkerheden er i det hele taget i fokus. Appen vil gøre op med ubehagelige typer, der kan gemme sig bag falske profiler.

Den 19-årige har store ambitioner for projektet, der i første omgang lanceres i Danmark. Han ved godt, hvor drivkraften kommer fra.

Her er 10 helt forfærdelige forsøg på at score
Her er 10 helt forfærdelige forsøg på at score

- Jeg har haft rigtig mange nedture i livet. Det betyder bare, at jeg er ekstremt fokuseret - jeg står op klokken fem og arbejder til klokken 22. Hver dag - ingen fester. Det har jeg fået rigeligt af, siger Daniel Delouya.

- Drømmen er, at vi får så meget succes, at vi kan flytte til USA allesammen. Vi tænker globalt - men først og fremmest er Danmark et interessant marked, siger han.

Frisk pust i dating-app: Her er den ny funktion på Tinder
Frisk pust i dating-app: Her er den ny funktion på Tinder

Frisk dating-fyr skrev til 32 piger samtidig: Det fortrød han med det samme
Frisk dating-fyr skrev til 32 piger samtidig: Det fortrød han med det samme

LÆS OGSÅ: Onlinedating: Dette er stadig tabu for de unge

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skatteministeren afslører: Så dyrt...
bt.dk
Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Dansker bag banebrydende forskning:...
bt.dk
Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx