Af Ritzau - 11/04-17 21:25; Opdateret: 11/04-17 22:23

Drabssigtet far erkender sig skyldig i fire drabDrabssigtet far erkender sig skyldig i fire drab

En 38-årig drabssigtet far varetægtsfængsles i fire uger i surrogat, beslutter Retten på Frederiksberg.

storybild

En drabssigtet far erkender sig tirsdag aften i Retten på Frederiksberg skyldig i at have dræbt sine tre børn og deres mor tirsdag morgen i Brønshøj. (Billede: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen)

En far, der er sigtet for at have dræbt sine tre børn og børnenes mor, erkender sig skyldig i drab.

Det fortæller hans forsvarer, Asser Gregersen, i Retten på Frederiksberg, hvor den 38-årige tirsdag aften blev fremstillet i grundlovsforhør.

Her er han blevet varetægtsfængslet i fire uger i surrogat. Det betyder, at han kommer til at sidde fængslet på en lukket retspsykiatrisk afdeling.

Forsvarer, Asser Gregersen, mener, at det er for det bedste for den anholdte, at han skal være på en psykiatrisk afdeling.

- Han er i chok, siger forsvareren.

Faren, der har mørkt hår, og i retten var iført en mørkeblå sweatshirt og jeans, ønsker ikke at besvare spørgsmål ved grundlovsforhøret.

I retten kommer det frem, at drabene foregik omkring klokken 7.30 tirsdag morgen. Ifølge sigtelsen foregik drabene både ved, at han skød en eller flere gange og stak ofrene med kniv flere gange.

Politiet modtog tirsdag morgen en anmeldelse om husspektakel og tog ud til lejligheden på Kobbelvænget i Brønshøj i København. Det var her politiet fandt moren og de tre børn dræbt.

De tre dræbte børn er født i 2002, 2003 og 2013.

Anklager Stine Winther anmodede i retten om at få nedlagt forbud mod at nævne mandens og ofrenes navne. Desuden bad hun om, at grundlovsforhøret skulle foregå for lukkede døre.

Ønskerne blev imødekommet af retten.

– Det er en ganske frygtelig familietragedie. Det vil udsætte de forurettede for en unødvendig krænkelse, siger Stine Winther.

Da kendelsen om lukkede døre blev afsagt, kom der tumult mellem den anholdte og nogle af tilhørerne i retssalen.

Den anholdte er ifølge hans forsvarer dansk statsborger, men råbte på et fremmed sprog, og en politibetjent måtte holde ham tilbage, mens tilhørerne forlod lokalet.

I alt var næsten 20 journalister og tilhørere mødt op i retten, så nogle måtte vente udenfor, da der ikke var plads.

Foruden at være sigtet for drab er manden sigtet for at have været i besiddelse af et ulovligt skydevåben og ammunition til det.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fik sin penis slemt i klemme...
bt.dk
Advarer mod kanelstænger: Der er...
bt.dk
Her er forskernes opskrift: Sådan...
bt.dk
Brøndby-ejer scorer kassen efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx