Af - 11/03-15 10:12

TV: René vil ikke have fjernet sin tattoo: - Giv de 50.000 til de ældreTV: René vil ikke have fjernet sin tattoo: - Giv de 50.000 til de ældre

René ryster på hovedet til nyt forslag om at fjerne ansigtstatoveringer.

storybild

Et nyt forslag om at få 50.000 kroner til at fjerne ansigtstatoveringer for at langtidsledige kan komme i job bliver mødt af kritik fra en ansigtstatoveret. Giv hellere pengene til de gamle, siger han i en Facebook-video.

Videoopslaget på Facebook er blevet set en lille kvart mio. gange og har fået i omegnen af 3.000 delinger.

Se videoen i bunden af artiklen.

I Aarhus har et enigt byråd vedtaget en ordning, der blandt andet giver langtidsledige mulighed for at få fjernet en evt. ansigtstatovering i håb om at få job.

Det nye tiltag er imidlertid spild af penge, hvis man spørger den 32-årige René Ekkelund Jørgensen fra Aarhus, der selv har tatoveringer i ansigtet. Han mener ikke, at folks personlighed hænger sammen med blæk i ansigtet.

- Hvis en person ikke vil ansætte en, fordi man har tatoveringer. Så er det fordi, at personen tror, at man er voldspsykopat, at man har tænkt sig at tage af kassen eller noget andet. Og jeg bliver da ikke et andet menneske, hvis jeg får fjernet mine tatoveringer - jeg stopper da ikke med at hapse af kassen, hvis det var sådan, jeg var, siger René Ekkelund Jørgensen i sin video på Facebook.

Kontroversielt forslag: Kommune vil betale for at fjerne ansigts-tatovering
Kontroversielt forslag: Kommune vil betale for at fjerne ansigts-tatovering

- Det skal jo lige siges, at os med tatoveringer, vi får jo de her tatoveringer fordi, at vi godt kan lide kunst, og det kan vi godt lide på kroppen, ligesom andre mennesker køber et billede.

Han mener, at der skal andre boller på suppen, end 50.000 kroner fra kommunen til en tur under laseren, der fjerner blækket på kinder og hals.

- Tag dog at give de folk med ansigtstatoveringer en chance for at komme ind på arbejdsmarkedet, og så kan de jo se, at vi er nogle flinke fyre, og kvinder, for de får også lavet ansigtstatovering i dag. Det er ikke unormalt, det er meget normalt, siger han.

Liberal Alliance: Tag kontanthjælpen fra folk med niqab eller rygmærke
Liberal Alliance: Tag kontanthjælpen fra folk med niqab eller rygmærke

I stedet for at bruge skattepengene på at folk kan få fjernet deres udsmykning i ansigtet, så har han et andet forslag.

- Giv hellere de 50.000 til de ældre, så de kan få noget ordentligt at spise i stedet for. Det har vi mere brug for, siger han.

Mikael fortryder sin ansigtstatovering: Skræmte virksomheder væk
Mikael fortryder sin ansigtstatovering: Skræmte virksomheder væk

Hvis du selv er ansigtstatoveret, så vil vi her på redaktionen meget gerne høre fra dig. Du kan komme i kontakt med os via formularen nedenfor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx