Af Ritzau - 05/10-16 17:55

19-årig fængslet for grov vold forud for knivstikkeri19-årig fængslet for grov vold forud for knivstikkeri

Han mistænkes for at være involveret i et slagsmål, der gik forud for et knivstikkeri i København.

storybild

Tirsdag blev en ung mand stukket ned med kniv. Forud var et slagsmål, som en 19-årig nu er fængslet for at have deltaget i. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

En ung mand blev tirsdag aften stukket ned med kniv på Frederikssundsvej i det nordvestlige København.

Omkring en time før knivstikkeriet opstod der slagsmål mellem to grupper i området, og natten til onsdag blev en 19-årig mand anholdt og sigtet for grov vold i forbindelse med slagsmålet.

Han er i et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg onsdag blevet varetægtsfængslet i 14 dage.

Central efterforskningsleder ved Københavns Politi Youssef Lharraki ville i forbindelse med anholdelsen ikke sige meget om, hvor anholdelsen fandt sted, eller hvordan politiet fandt frem til den 19-årige.

Omkring en time efter slagsmålet blev en ung mand stukket to gange med en kniv. Han er uden for livsfare, men gerningsmanden er endnu ikke anholdt.

De seneste dage har der været flere sammenstød i det nordvestlige København.

Lørdag aften blev en 22-årig mand skudt i benene, og søndag eftermiddag blev to mænd på 21 og 49 år skudt og såret foran en kiosk på Emdrupvej.

Det er uvist, om episoderne har noget med hinanden at gøre, men de fik onsdag Københavns Politi til at indføre visitationszone i et større område omkring Bispebjerg.

Visitationszonen gælder frem til onsdag i næste uge.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx