22/11-15 10:47

Sne udsætter yderligere to 1. divisionskampeSne udsætter yderligere to 1. divisionskampe

FC Helsingør-Skive og HB Køge-Vendsyssel er udskudt. I Næstved er banen klar til kamp efter snerydning.

storybild

FC Nordsjælland mod Sønderjyske blev afviklet igår. Men tilskuerne i 1. division må væbne sig med tålmodighed. (Billede: Polfoto)

Bolden kommer til at ligge stille flere steder på Sjælland søndag.

Yderligere to fodboldkampe i landets næstbedste række er søndag morgen blevet udskudt. Det skyldes de store mængder sne, der siden lørdag eftermiddag har ramt store dele af Sjælland.

Det drejer sig om opgørene FC Helsingør-Skive og HB Køge-Vendsyssel.

Det oplyser FC Helsingør i en mail og HB Køge på klubbens hjemmeside.

Allerede lørdag aften nåede man frem til samme beslutning i Roskilde, således at klubbens søndagskamp mod Fredericia også er udskudt.

Nye spilledatoer for de udsatte kampe er endnu ikke fastsat.

Til gengæld bliver banen i Næstved klar til, at kampen klokken 14 mellem Næstved og FC Vestsjælland kan gennemføres helt som planlagt.

25-30 frivillige er søndag formiddag ved at skrabe banen fri for sne. Under snemasserne har banen ikke taget nogen skade og vil være lige som en hver anden bane på denne tid af året. Det siger direktør Preben Jul Pedersen siger til Ritzau.

- Vi har ryddet over en tredjedel af banen. Vi har folk, der maser på, og flere er på vej. Så vi er helt overbevist om, vi spiller.

- Banen er dejlig fast under sneen. Så når den er væk, så er banen fuldkommen, som den plejer at være i november. Den har ikke fået noget vand eller noget som helst, så det havde været meget værre, hvis vi havde fået regn i stedet for sne, siger direktøren.

Han påpeger, at det nu kun er kampens dommer, som kan forhindre opgøret i at blive spillet. Intet tyder dog på, det går i den retning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Kommentator om S-formandens...
bt.dk
Legendarisk cirkus risikerer at lukke...
bt.dk
Snekaos skyld i flere uheld: Motorvej...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx