Af Jeppe Elkjær Andersen - 12/07-17 19:31

Var pludselig 16,6 millioner kroner rigere: - Jeg tog et glas rødvin og gik i sengVar pludselig 16,6 millioner kroner rigere: - Jeg tog et glas rødvin og gik i seng

En heldig dansker har vundet 16,6 millioner kroner i den yderst sjældne Joker. Vinderen måtte lige sunde sig, inden det for alvor gik op for vedkommende.

storybild

Lottokugler. (Billede: Nils Meilvang)

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Det er kun anden gang i år, at en heldig dansker vinder spillet Joker hos Danske Spil. Det betyder, at vinderen kan se skønne 16,6 millioner tikke ind på kontoen.

Den heldige vinder ønsker at være anonym, men fortæller om gevinsten i en pressemeddelelse.

»Det føles underligt. Sådan helt uvirkeligt,« siger vinderen, som dog gerne vil fortælle, at vedkommende bor i Region Syddanmark.

»Jeg kiggede tre-fire gange på min kupon, før jeg troede på det. Men så ringede jeg ind til Danske Spil, og de tjekkede kuponnummeret og fortalte mig, at der var gevinst. Så tog jeg en dyb indånding. Det var der, det gik op for mig, at der var gevinst på,« fortæller vinderen i pressemeddelelsen.

Spillet, som de 16,6 millioner blev vundet på, var som nævnt Jokeren, der er et spil, som følger med flere andre spil hos Danske Spil - hvis man betaler lidt ekstra per kupon. Det gør spillet til et af de hyppigst spillede, men samtidig også til en af det dårligste forretninger i spilboden hos den danske spilgigant.

Det er nemlig yderst sjældent, at spillet udløser gevinst, som det var tilfældet i forbindelse med sidste uges Vikinglotto, hvor vinderen vandt de 16,6 millioner. Faktisk er det så sjældent, at en person løber med millionerne, at de kun er sket to gange i år.

Den heldige vinder fejrede dog ikke den store milliongevinst samme aften med at løbe ud og købe en ny bil eller finde en dyr rejse på nettet. Noget mindre kunne gøre det.

»Jeg tog et glas rødvin og gik i seng,« forklarer vinderen, der endnu ikke ved, hvad de mange millioner skal bruges på.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Opsigtsvækkende 'censur' i...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx