Af Ritzau - 18/04-17 11:27; Opdateret: 18/04-17 12:39

17-årige Jonas fundet død i Frederiksværk Havn17-årige Jonas fundet død i Frederiksværk Havn

17-årig dreng lå livløs i vandet i Frederiksværk Havn. Han har været savnet siden torsdag.

storybild

17-årige Jonas Schmidt er tirsdag fundet død i vandet ved Frederiksværk. Drengen har været savnet siden torsdag. (Billede: Scanpix/Allan Andersen)

Et lig blev tirsdag formiddag fundet i vandet i Frederiksværk havn. Ifølge Nordsjællands Politi er der tale om 17-årige Jonas Schmidt, der har været savnet siden torsdag.

Ifølge Nordsjællands Politi er de pårørende underrettet.

Allerede mandag søgte dykkere i havnen efter den 17-årige dreng. Men uden resultat.

Tirsdag formiddag rykkede politiet så igen ud til havnen.

- Vi modtager en anmeldelse klokken lidt over 10 fra nogle personer på havnen om, at der muligvis befinder sig en livløs person i vandet, fortæller Henriette Døssing.

Ved ankomsten til stedet kunne politiet konstatere, at der rigtignok lå en livløs person i vandet mellem lystbådehavnen og stålvalseværket.

I første omgang kunne politiet ikke sige, om der var tale om 17-årige Jonas Schmidt, men liget er altså nu identificeret som ham.

Nordsjællands Politi stod mandag i spidsen for en eftersøgning i Frederiksværk Havn. Blandt andet var der indsat dykkere i forsøget på at finde Jonas Schmidt.

Årsagen til mandagens eftersøgning var et par bukser, som blev fundet liggende på havnen. Bukserne viste sig dog at være blevet lagt af en fisker, som havde fået dem på krogen for noget tid siden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx