Af - 13/07-15 21:16; Opdateret: 13/07-15 21:40

Dansk par fik dreng med Downs syndrom: - Han har fået et opturssyndrom!Dansk par fik dreng med Downs syndrom: - Han har fået et opturssyndrom!

- Som forældre er vores eneste bekymring, at verden ikke tager ligeså godt imod ham, som vi har gjort, skriver Jamel Sundoo og Anna Mezin i et opslag på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Her ses lille Hugo, der ifølge sine forældre har fået et 'opturssyndrom' - og ikke Downs syndrom.

"Are you down with me?!"

Sådan lyder spørgsmået til et billede, der har fået ekstra meget opmærksomhed på Facebook i løbet af det seneste døgn. Kigger man på de over 5.000 likes og 400 delinger er svaret klart: Folk er helt nede med lille Hugo.

Bag opslaget står Jamel Sundoo, 23, og kæresten Anna Mezin, 33. 30. maj blev de forældre til lille Hugo, der blev født med et kromoson for meget.

Undervejs i graviditeten, var der intet tegn på, at Hugo ville blive født med Downs syndrom. Det tager det stolte forældrepar dog ikke så tungt.

Succesfuld forretnings-kvinde: Lader sig ikke stoppe af sit handicap
Succesfuld forretnings-kvinde: Lader sig ikke stoppe af sit handicap

Kan du se, hvad der gør Micah så speciel?
Kan du se, hvad der gør Micah så speciel?

"Vi har fået en søn, der er rask og ikke har nogen af de medfødte hjerte- og lungefejl, som kan være tilfældet, når man er født med et ekstra kromosom. [...] Han fejler altså ikke en skid, han er bare rigtig glad.", står der blandt andet i Facebook-opslaget.

Til metroxpress uddyber Jamel Sundoo:

- Jeg betragter det lidt som, at man havde glædet sig til at rejse til Spanien. Turen bliver jo ikke mindre fed, bare fordi man ender i Holland.

- I bund og grund handler det om, at hvis man ønsker sig det perfekte glansbillede, er man måske i virkeligheden slet ikke klar til at få et barn.

Mor får hadebreve, fordi hendes søn har Downs Syndrom
Mor får hadebreve, fordi hendes søn har Downs Syndrom

TV: Bruce blev fyret for at forsvare sin søn med Downs syndrom
TV: Bruce blev fyret for at forsvare sin søn med Downs syndrom

Forældreparret vil for fremtiden skabe opmærksomhed omkring børn med Downs syndrom og i den forbindelse har de startet Instagram-profilen Down with Hugo.

Se flere billeder af Hugo i toppen af artiklen.

Så er det vores tur til babyspam! Byd velkommen til Hugo som er født D.30 maj. Han er sin vægt værd i guld og så er han...

Posted by Jamel Sundoo on 12. juli 2015

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx