Af - 21/01-17 19:40

Luna fik 'creepy' sms fra bud: Nu raser hun over dansk supermarkedLuna fik 'creepy' sms fra bud: Nu raser hun over dansk supermarked

"Du er meget smuk, er du gift?"

storybild

(Billede: Simon Bohr)

Da Luna bestilte dagligvarer hos supermarkedskæden Nemlig.com, fik hun mere end det, hun havde betalt for. Foruden sine varer modtog kvinden nemlig også en række sms'er fra den mand, der leverede hendes ordre.

Om det var kærlighed ved første blik eller om amors pil først ramte, da Luna lånte vareudbringeren sit toilet, vides ikke, men manden ønskede i hvert fald videre kontakt, og sendte derfor Luna flere sms'er, som hun valgte ikke at svare på:

Du er meget smuk, er du gift?

Tak for toilet.

Du vil ikke tale med mig? ok.

God dag

Til Ekstra Bladet beskriver Luna oplevelsen som 'krænkende':

- Jeg synes, det var enormt invaderende. Det er grænseoverskridende at vide, at mine personlige oplysninger er blevet brugt til en form for dating. Det er meget ulækkert, siger hun til Ekstra Bladet.

De nærgående sms'er fik Luna til at ringe op til Nemlig.com, der tilbød hende to flasker vin og chokolade for ulejligheden. Hun afslog håndsrækningen:

- Jeg synes ikke, de tager det alvorligt nok, når de spiser mig af med vin eller chokolade. Jeg tror ikke, de er klar over, hvor grænseoverskridende, det føles.

Nemlig.com forsikrede i øvrigt Luna om, at chaufføren ville få en løftet pegefinger.

Da Ekstra Bladet ringer til Henrik Hjorth, der er viceadministrerende direktør for Nemlig.com, oplyser han, at de med øjeblikkelig virkning har stoppet samarbejdet med den pågældende chauffør, der er ansat af et vognmandsfirma, der leverer varer for supermarkedskæden.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Medie: Hooligans planlægger VM-angreb
bt.dk
Jonas blev indlagt i et...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx