Af Andreas Erboe Vestergaard - 12/08-17 14:38

Politiet efterlyser 21-årig kvinde - er forsvundet med sit spædbarnPolitiet efterlyser 21-årig kvinde - er forsvundet med sit spædbarn

Fyns Politi efterlyser i samarbejde med Nordfyns Kommune en 21-årig kvinde og hendes spædbarn, der er en måned gammel.

storybild

Fyns Politi efterlyser i samarbejde med Nordfyns Kommune en 21-årig kvinde, der er identisk med Betina Lykkegaard Andreasen. Hun er forsvundet med sit spædbarn. (Billede: Privatfoto)

Kvinden og spædbarnet er forsvundet i forbindelse med, at spædbarnet skal anbringes uden for hjemmet, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden er ifølge politiet identisk med Betina Lykkegaard Andreasen.

Hun er 21 år og beskrives som 165 centimeter høj, lettere buttet af bygning og mellemblondt skulderlangt hår. Kvinden er sidst set i mørke joggingbukser og orange/rosa bluse på Tokkendrup i Otterup den 10. august klokken ca. 19.30.

Betina Lykkegaard Andreasen har adresse på Ørritslevvej i Søndersø, hvor hun formentlig ikke opholder sig, og politiet har i øjeblikket ikke nærmere oplysninger om, hvor kvinden og barnet kan være søgt hen, lyder det i pressemeddelelsen.

Vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen oplyser, at man har forsøgt alt for at få kontakt til den 21-årige kvinde.

- Man har forsøgt at få fat på hende via sms og mail og gennem familie, venner og bekendte, men det er ikke lykkedes, siger Hans Jørgen Larsen og forklarer, at det er derfor, man nu har valgt at gå ud med en efterlysning i pressen.

- Det virker som om, at hun er gået under jorden, siger vagtchefen, der ikke kender de nærmere omstændigheder omkring, at spædbarnet skal fjernes fra hjemmet.

Fyns Politi anmoder derfor om hjælp fra offentligheden til at finde frem til Betina og hendes en måned gamle spædbarn. Har man oplysninger i sagen, kan man henvende sig på tlf. 114.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx