Af - 10/03-14 14:51

Taxachauffør: Folk mangler ydmyghed og pliTaxachauffør: Folk mangler ydmyghed og pli

Unge fra et velhavende kvarter forsøgte at snyde en københavnsk taxachauffør. Han mener, at der er noget galt med folks forståelse for hinanden.

storybild

(Billede: Polfoto/Niels Hougaard/Anders Hjerming)

Fredag morgen var en gruppe unge på vej hjem fra byen. Destinationen var et af Danmarks dyreste forstadskvarterer. Og alligevel stak de af fra regningen. Det gjorde taxachaufføren irriteret, og han delte historien på sin blog.

- Jeg var vred, og jeg kender til kollegaer, der har haft dårlige oplevelser med godt bemidlede børn, som har opført sig skidt. Men i sidste ende handler det ikke om de unges opførsel. Det er ikke dem, den er gal med. I vores samfund mangler der generelt pli, fastslår han.

Drenge løb fra regning: Derfor satte taxachaufføren efter dem
Drenge løb fra regning: Derfor satte taxachaufføren efter dem

Jesper Grunwald nåede at fange en af de unge og fik derfor sin betaling.

- Blogindlægget er et forsøg på at slå et slag for en anstændig opførsel. Privilegerede bør også overveje deres opførsel i forhold til andre. Så det er noget moralsk, uddyber han.

Stod Jesper Grunwald i situationen i dag, ville han dog ikke følge efter de unge, der forsøgte at stikke af fra regningen. Han mener ikke, at taxachaufførerne skal lege politi. Dog har han et budskab til passagererne:

- Ydmyghed er det, vi savner. Og det er ikke kun fra de unge men hele befolkningen. Ydmyghed og pli, mangler vi. I den rækkefølge.

LÆS OGSÅ: Taxa-chauffører raser: Kunder spæner fra regningen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx