Af Camilla Schouw Broholm - 06/11-17 19:47; Opdateret: 06/11-17 20:40

Michael vågnede op til uhyggeligt syn: 'Det er lige som et plot fra en gyserfilm'Michael vågnede op til uhyggeligt syn: 'Det er lige som et plot fra en gyserfilm'

Danske Michael Hald fik sig lidt af et chok mandag morgen, da han så, hvad en eller flere ukendte gerningsmænd havde gjort ved hans hus.

storybild

Michael Hald blev meget forskrækket, da han så, at en gerningsmand havde skrevet på vinduet ind til stuen med spejlvendt skrift. (Billede: Michael Hald)

Da Michael Hald vågnede mandag morgen var hans hus overmalet af graffiti. Og det er ikke første gang, han er blevet udset af gerningsmanden.

»Vedkommende har stået og kigget på mig gennem vinduet, mens jeg lå og sov«.

Det fortæller Michael Hald fra den lille by Veddum nær Hadsund i Nordjylland. Han havde en usædvanlig dårlig mandag morgen.

Hans hus blev natten til mandag overmalet af blå graffiti med flere beskeder og tegninger. Blandt andet står der: 'Michael Hald kan lide små drenge, men også voksne mænd.'

Michael Hald faldt søndag aften i søvn på sofaen inde i stuen, og omkring klokken fire vågnede han for at gå ind i seng. Han opdagede ikke, at der var skrevet på vinduet, før der næste morgen var lys udenfor, og han kunne se den uhyggelige besked:

'Har du sovet godt?'

»Jeg troede først, det måske var nogle af mine venner, der havde lavet sjov med mig, men da jeg skulle ned til Brugsen, kunne jeg se, at det igen var alvor, og der var skrevet flere ting på husmuren også. Det er jo ligesom et plot fra en gyserfilm,« siger Michael Hald.

Da han opdagede det mere omfattende hærværk, gik han rundt på vejen for at tjekke, om andre i området også var blevet udset af gerningsmanden.

»Jeg synes, det er meget utrygt, at der står nogen udenfor og har mod til at male på vinduet, mens jeg ligger og sover indenfor. Har vedkommende mon så også mod på at komme ind i huset næste gang?,« spørger Michael Hald, der er lidt ærgerlig over, han har et godt sovehjerte. Han ville nemlig gerne være vågnet af gerningsmandens færden udenfor huset.

Politiets spor

Hærværket er meldt til politiet, som ifølge offeret har været ude for at sikre nogle spor omkring huset i løbet af mandagen. Og desuden planlægger Michael Hald også selv at handle for at undgå, at det sker igen.

»Jeg har fået nok nu. Så jeg har lige haft besøg af en kammerat, der havde et overvågningskamera med til mig. Så det skal jeg have sat op. Og så kan det være, jeg skal købe den schæferhund, jeg har drømt om længe.«

Det er nemlig ikke første gang, at Michael Halds hus bliver udsat for graffititegneren. I sommeren 2016 blev hans hus og flere andre i området også overmalet, og det er især bogstaverne 'P.X.', der går igen. Nu er det kun Michael Halds hus, der er blevet angrebet, og det er først for nyligt, at han har fået lukket sagen fra sidste år.

»Jeg har lige afsluttet det hele fra sidste år. Jeg skulle desværre have skiftet både mursten og fuger i huset efter rengøringen fra sidste angreb, og det er først kommet på plads nu. Så jeg er selvfølgelig skide sur over det.«

Kender ikke motivet

Michael Hald er forvirret over, hvorfor det lige er ham, der skal udsættes for gerningsmandens angreb to gange.

Ved du, hvorfor det er dig, det går ud over to gange? Har du gjort noget af det, der står?

»Nej, jeg kan slet ikke se motivet bag, og jeg aner ikke, hvad 'P.X.' står for. Jeg er egentlig også ligeglad med, om folk tror, at jeg rent faktisk gør sådan nogle ting, for så længe jeg selv, min familie og mine venner ved, at jeg ikke står for sådan noget, så rører selve teksten mig ikke,« siger Michael Hald.

Hvis nogen har set noget, eller kender til gerningsmanden, opfordrer han folk til at kontakte politiet med oplysningerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx