Af - 07/06-17 17:23

Mads fik 11,7 i snit: - Derfor siger jeg 'FUCK KARAKTERER'Mads fik 11,7 i snit: - Derfor siger jeg 'FUCK KARAKTERER'

19-årige Mads Marius har inspireret 100.000'er af danskere med sin opsang.

Mads Marius fra Vordingborg har umiddelbart intet at klage over.

Sidste år gik han ud af HTX i hjembyen med et snit på hele 11,7 - det højeste på skolen - og han er nu, i en alder af 19 år, blevet en succesfuld foredragsholder.

Men han har dog en kraftig opsang til både lærere og elever i eksamensperioden.

Magnus vejede 170 kilo: Nu får han 60 frække tilbud om dagen
Magnus vejede 170 kilo: Nu får han 60 frække tilbud om dagen

Den har han optaget på video med titlen 'FUCK KARAKTERER' og smidt på Facebook, hvor den er blevet set af svimlende 740.000 danskere.

Den er blevet delt, liket og kommenteret tusinder og atter tusinder af gange, og han er blevet bombarderet i sin Facebook-indbakke, fortæller han til metroxpress.

- 90 procent af henvendelserne er positive, og så er der 10 procent, som synes, det er noget værre lort, jeg siger, fortæller Mads Marius.

Alle griner af vred fodgænger: Her bliver han ramt af karma efter vredesudbrud
Alle griner af vred fodgænger: Her bliver han ramt af karma efter vredesudbrud

Og hvad er det så han siger?

- Budskabet i videoen er, at man ikke skal vurdere sig selv ud fra et tal, men ud fra sin personlighed. For det er den, der definerer dig.

- Mange unge har lavt selvværd, og definerer derfor sig selv gennem karaktererne. Det håber jeg, at de kan holde op med, siger han.

Mads Marius forklarer, at hans fokus på karakterer startede, da han selv blev skamrost af sine medstuderende på HTX for sit høje snit på 11,7.

- Det var selvfølgelig rart og sympatisk af dem, men det hele gik op i 'tillykke med det her tal'. Det fik mig til at indse, at det er folks indre og ikke deres karakterer, der betyder noget.

Mads Marius har ikke selv brugt sin karakter til noget som helst, og regner heller ikke med at gøre det. Han er selvstændig, og har derudover en stilling som projektleder, som han har fået gennem networking.


LÆS OGSÅ: TV: Derfor skal du ikke lade dit barn bide negle

LÆS OGSÅ: Husker du tv-værten, der fik alle til at grine? Nu kritiserer hun sine tidligere chefer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx