Af - 02/04-15 14:50

To millioner har set Heinos efterlysning af søsterenTo millioner har set Heinos efterlysning af søsteren

Den danske komiker Heino Hansen efterlyste 29. marts sin søster på Facebook. Sådan er det gået siden.

storybild

Med dette billede efterlyste komiker Heino Hansen sin søster, med hvem han ikke har talt med i syv år. (Billede: Facebook)

29. marts delte komiker Heino Hansen en efterlysning af søsteren Heidi på Facebook. I opdateringen lyder det blandt andet:

"Jeg savner dig, og jeg savner at være din lillebror. Håber at du ser dette opslag."

Siden har over 24.000 delt opslaget og over 15.000 har givet opslaget et 'like'.

- Status er, at jeg ikke har hørt fra hende selv. Jeg har dog fået et par henvendelser, der er lidt mere konkrete, så der er kommet lidt flere brikker i puslespillet, omkring hvad der er sket i de syv år, jeg ikke har hørt fra hende.

- Jeg har hørt fra folk, der er stødt på hende.

- Jeg håber jo stadig at høre fra hende. Men jeg tænker, at chancen ikke er så stor. Jeg tænker, at hun nok har set det. Der er jo to millioner, der har set det opslag nu, fortæller Heino Hansen.

Til min søster Heidi:Nu har vi ikke set hinanden siden 2008. Jeg ved ikke, hvor jeg kan få kontakt til dig, så nu prø...

Posted by Heino Hansen on Sunday, March 29, 2015

Han er overvældet over den respons, der har været på hans efterlysning.

- Det er helt sindssygt.

- Hvis du havde spurgt mig for en uge siden, så havde jeg sagt, at Facebook kun er et sted for sure mennesker, der hader hinanden. Men jeg er virkelig overrasket og glad for, hvor hjælpsomme folk har været, fortæller Heino Hansen.

Mange har blandt andet delt deres egne historier omkring, hvordan de står i samme, smertefulde situation, hvor der er splid i familien.

Jeg har prøvet at sætte mig ned og svare alle folk. Men det er næsten umuligt. Men det skal jeg igennem på et tidspunkt. For det skylder man jo alle dem, der har skrevet. Det er jeg helt oprigtigt taknemmelig for.

- Det har virkelig været rart på en eller anden mærkelig måde, at høre fra folk, der ved præcis, hvordan det er.

Der har dog også været negative kommentarer på Heino Hansens efterlysning. Blandt andet fordi han nævner et konkret stand-up arrangement, hvor han håber på at se søsteren. Han afviser dog, at efterlysningen er et PR-stunt.

- Jeg har jo ikke noget at reklamere for. Det er ikke mit show, og det er i øvrigt udsolgt, så det handler ikke om at sælge billetter. Hvis man brugte sin søster som PR-stunt ville det være usmageligt synes jeg. Det kunne jeg virkelig ikke drømme om at gøre, lyder det fra komikeren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx