Af - 27/10-16 22:21

TV: Danske Niki og Line går i Frodos fodspor med sej Youtube-hyldestTV: Danske Niki og Line går i Frodos fodspor med sej Youtube-hyldest

Niki og kæresten Line kom så tæt som muligt på filmdestinationerne i Ringenes Herre. Det er der nu kommet en imponerende Youtube-film ud af.

Bildstrecke im Grossformat »

31-årige Niki Topgaard fra Fredensborg og hans kæreste Line Rosted på 24 år trak sidste år masser af overskrifter, efter de i halvandet år havde rejst rundt i seks forskellige lande og besøgt destinationerne, hvor Star Wars-sagaen er optaget.

TV: Var i livsfare to gange - Niki og Line brugte 98.000 på Star Wars-hyldestvideo
TV: Var i livsfare to gange - Niki og Line brugte 98.000 på Star Wars-hyldestvideo

Den eventyrlige rejse dokumenterede parret med en hyldestvideo på Youtube. Og nu har de så igen været på eventyr med tændt kamera for at gå i fodsporene på endnu en af verdens mest populære filmsucceser.

Se videoen nederst i artiklen!

Denne gang gik turen til New Zealand, hvor Ringenes Herre-trilogien i sin tid blev optaget.

- Vi er begge store filmnørder med omkring 600 blu ray-film hjemme på hylden. Star Wars er min store passion, mens Ringenes Herre er Lines. Derfor blev enige om, at nu skulle turen denne gang gå til New Zealand, fortæller Niki Topgaard til metroxpress.

Ringenes Herre-stjerne er død
Ringenes Herre-stjerne er død

Rejsen, der tog flere måneder at planlægge og researche, foretog de på tre uger i december sidste år. Her lejede de en bil og kørte 5000 kilometer rundt i landet for at komme helt tæt på den storslåede natur, som danner kulisse om Ringenes Herre-filmene.

Som noget helt ekstraordinært havde de forinden fået insider-tips fra selveste filmenes istruktør Peter Jacksons personlige assistent.

- Jeg skrev til Peter Jacksons filmselskab 'WingNut Films' og fortalte om vores rejseplaner. Jeg havde egentlig ikke regnet med at få et svar. Men til min store overraskelse skrev hans assistent tilbage, og gav mig en helt særlig guide til destinationer, man ikke kan finde på nettet, og som andre turister ikke har set før, fortæller Niki Topgaard.

"Aragorn" langer ud efter Ringenes Herre-film

Han har nu netop klippet den imponerende film fra hele turen færdig og lagt den på Youtube. Her kan man få et unikt indblik i, hvor og hvordan filmtrilogien blev til, ligesom man kan se Niki og Line de eksakt samme steder, hvor skuespillerne i filmen har stået.

- For mig var den største oplevelse at se Mount Sunday, hvor der nede i dalen ligger en smuk klippeformation. Den blev i filmene brugt til byen Edoras i landet Rohan. Selvom kulisserne, som filmfolkene i sin tid var otte måneder om at bygge, nu er væk, var det stadig en stor oplevelse, og noget, jeg har drømt om, siden jeg første gang så filmene, fortæller Niki Topgaard, der til dagligt arbejder i tv-branchen, hvilket også kæresten Line gør.

Hobbitter i kabinen: Kan det her få dig til at lytte efter?
Hobbitter i kabinen: Kan det her få dig til at lytte efter?

Han fortæller, at han og kæresten Line allerede er i gang med at planlægge deres næste store filmeventyr. Her skal turen gå til Hawaii, hvor Jurassic Park-filmene er optaget.

Se hele Niki og Lines Youtube-hyldest til Ringenes Herre nedenfor:

LÆS OGSÅ: Frodo i terapi efter Ringenes Herre

LÆS OGSÅ: Her kan du opleve stederne fra ‘Game of Thrones’

LÆS OGSÅ: 'Hobbitten 2' er en overflødig mellemregning

LÆS OGSÅ: Frodo bliver dj på Amager

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx